上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.5k  139.3k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-10-7 18:19 發表 查看引用來源
那麼要keep 做gym。。。影多些美麗照片😍😍😍
我每个星期一到星期四都有去健身的咯,除非有特殊情况没办法去

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-7 18:22 發表 查看引用來源
咁係咪又害羞又刺激?
可以这样形容

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-8 08:33 發表 查看引用來源
可以这样形容
係咪越害羞越刺激?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-8 12:37 發表 查看引用來源
係咪越害羞越刺激?😉
那倒不是呢

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-8 08:33 發表 查看引用來源
勤力💪🏾💪🏾💪🏾

引用:
一個人有一個人o既好處 想當年自己住果陣我幾乎日日唔係去gym 就係去游水
宜家一星期去兩日左右已經好唔錯, 不過都會落街跑步或者做做健身操囉
weekend 同老公一齊先特訓一下

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-7 17:10 發表 查看引用來源
erm。。。那你要不要看我尿尿的地方呢?
尿尿的地方...

初相識果陣個白痴仔都係咁問過我, 果陣估計係有d 好感咁啦, 仲未真係o係埋一齊, 但已經會講咸濕o野
我地"溝通"到大家中意睇異性d 乜o野, 賤人話佢中意女人o既腿同腳趾,
大 9我話如果我敢send 條腿張相俾佢, 佢就俾我睇佢痾尿o既地方
我好老實咁send 左自己對腳o既close up 俾佢, 點知換o黎o既係一張馬桶o既相囉, 仲要係有癪o既

希望你唔好學佢

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-10-8 22:38 發表 查看引用來源
勤力💪🏾💪🏾💪🏾
为了自己的身材嘛,总要付出些什么的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-9 06:27 發表 查看引用來源

一個人有一個人o既好處 想當年自己住果陣我幾乎日日唔係去gym 就係去游水
宜家一星期去兩日左右已經好唔錯, 不過都會落街跑步或者做做健身操囉
weekend 同老公一齊先特訓一下 ...
不管是什么运动都好,只要有做就可以,可以维持什么健康呢
健康第一,财富第二,祝看到这个留言的朋友们永远健康快乐

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-9 07:06 發表 查看引用來源

尿尿的地方...

初相識果陣個白痴仔都係咁問過我, 果陣估計係有d 好感咁啦, 仲未真係o係埋一齊, 但已經會講咸濕o野
我地"溝通"到大家中意睇異性d 乜o野, 賤人話佢中意女人o既腿同腳趾,
大 9我話如果我敢send 條腿 ...
啊哈哈哈哈哈哈哈哈哈,姐姐你怎么知道我要做什么了
既然已经被发现了,就不好玩了

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆