上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  625.3k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2020-2-25 05:09 PM 發表 查看引用來源 第七場君達星講真係唔想買呢啲熱門 用佢膽肯定無肉食不如學方生咁扭一扭搏好分 禾道駒此程算準 臨門操練告仔整課好耐無出嘅殺手鐧泥閘彈一段 肯定想交代 另一隻同程好手弛曜風計步速就好跑 十檔反正後追影響不大 契 ...
君達星加十分是否能帶來障礙?上仗12檔輕勝兼跟嗰隻死嗰隻,仍超惡。對手方面則覺以近來田草千二有表現之馬為先,載譽歸來及鄉村瑰寶也,級數較高。

對面老香港又搭雞棚覺笑死人,講肥葉亦亂來,肥葉早在鄭雨滇尚在陣已屬「關注對象」。

尾場明駿之星依家百萬杯領先 估勿論之前賽果係點 以神仙手法谷起隻馬搏到斷纜為止 上次贏佢嘅好好學習今次麻煩在85分賽事繼續頂磅同埋10檔 極睇際遇 膽就一定係明駿之星 至於契弟豐契哥嘅聰明導彈落返千二又有競爭力 上次咁樣7疊出彎返嚟輸條毛非常不值 跑過場谷戰1650路程嫌長都輸近證明合跑 今次有新力寶好好學習呢啲開路更好跑 另一隻上場熱門死火嘅加州得迅今次檔位好跑得多 唔一定放頭可以咬好位 告仔寧願用涼瓜都唔用十磅仔應該心中有馬

引用:
原帖由 鴻略 於 2020-2-25 10:17 PM 發表 查看引用來源  
君達星加十分是否能帶來障礙?上仗12檔輕勝兼跟嗰隻死嗰隻,仍超惡。對手方面則覺以近來田草千二有表現之馬為先,載譽歸來及鄉村瑰寶也,級數較高。

對面老香港又搭雞棚覺笑死人,講肥葉亦亂來,肥葉早在鄭雨滇尚在陣已屬 ...
載譽歸來加頂磅未好過 係個檔好 鄉村瑰寶9檔隨時望空留唔到 神仙三隻點解揀弛曜風貪佢夠忠心🙄

引用:
原帖由 鴻略 於 2020-2-25 10:17 PM 發表 查看引用來源  

對面老香港又搭雞棚覺笑死人,講肥葉亦亂來,肥葉早在鄭雨滇尚在陣已屬 ...
老香港起碼好過霉菌 叫有貼馬 條霉菌成日衝出嚟柒仲好笑 又唔睇清楚我寫乜就衝出嚟 傻西真係有樣睇😆

附件

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2020-2-26 11:49 AM 發表 查看引用來源 老香港起碼好過霉菌 叫有貼馬 條霉菌成日衝出嚟柒仲好笑 又唔睇清楚我寫乜就衝出嚟 傻西真係有樣睇😆
我同意你對兩「夫婦」的評價🤭
此外,贏馬神器有指控未判刑也是馬上出來,競技英雄繼續報正宗路程不意外。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2020-2-26 01:26 AM 發表 查看引用來源 尾場明駿之星依家百萬杯領先 估勿論之前賽果係點 以神仙手法谷起隻馬搏到斷纜為止 上次贏佢嘅好好學習今次麻煩在85分賽事繼續頂磅同埋10檔 極睇際遇 膽就一定係明駿之星 至於契弟豐契哥嘅聰明導彈落返千二又有競爭力 ...
聰明導彈田草績級數較高而試準谷草先取,上次兩匹串Q馬排檔差,今次加入其他強手,我會博雙雙鎩羽,378三匹可兼顧。

魔頭覺得忠心勇士個閘試得麻麻 決定唔去杜拜 直接跑四月頭嗰場G2 短途錦標
常感恩已經有邀請信跑阿喬斯短途 睇埋馬主肯唔肯去

威闖排位後退出

4/3
三班千二:會長之星(王牌)R1

三班1650第一組:天外天

三班1650第二組:美麗歡欣(王牌)

四班千八:精彩千里

今日仲有馬收 肥航嘅一代莊主

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆