上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  447.7k

引用:
原帖由 pkbor 於 2020-9-17 08:34 發表 查看引用來源
取消香港人內地回港14日啦!內地有鬼病毒
黃屍話有就有,佢地最想永遠唔通關。

引用:
原帖由 pkbor 於 2020-9-16 16:34 發表 查看引用來源
即系話大陸無妓女,我信呀!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-9-17 08:28 發表 查看引用來源

正苦話出左港康碼都先比有需要人士先行. 我冇諗住爭, 但係好想快D通關, 起碼有個期預下. 出左港康碼1個月後有機會上去會下BB
有個日期都好, 起碼表示疫情受控.

引用:
原帖由 pkbor 於 2020-9-17 08:34 發表 查看引用來源
super agree

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-17 20:42 發表 查看引用來源
super agree
andy_2008, 十月好快到啦.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-18 15:48 發表 查看引用來源
andy_2008, 十月好快到啦.
希望下星期先宣佈,十月八日,由大陸去香港不用隔離14天。

46月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??

北京夜場整頓停業, 雲南瑞麗新冠開始封城, 安徽六安夜場整頓, 江蘇100天黃, 毒, 賭, 尊項行動!青海地區切底淪陷! 珍惜我們在深圳還能喝酒的日子....

上面正在嚴打,廣州本來有D場以私下可即場開大招徠,而家都停曬!可能為開關準備,以免如鬼子入村,喺走廊見到件大媽都抬入房強制插入!
我估十月會稍為開關,先係商務、探親,再到普通市民,但為期可能好短,得十日八日,因為呢個病毒秋冬季必會重臨!過關條件亦會多多要求,檢測報告之外仲要報戶口,如八十年代一樣,務求做到追踪你入境行踪,咁耐無上,自己已經興趣不大,呢幾個月冷靜落嚟,D女騙錢屈機手法慢慢回想,其實失多過得,現在祈求開關係可以出外國玩如泰國台灣菲律賓越南,去洗一萬幾千唔使貼錢買難受,開心到回味無窮!

消息指本港今日新增約23宗確診

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆