上一頁下一頁
發新話題

深圳夜遊新手入門(有咩問題都可以問,睇下幫唔幫到手)

收藏  |  訂閱
332  92.2k

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2010-1-11 05:05 PM 發表 查看引用來源

我係新手都有野問你呀~
你都叫新手~~~~:smile_o14:

師兄,咁你知唔知水圍快餐係邊? 我揾過好多次,都揾唔到呀,有人話要上樓又要唔知係邊度後門入去,如果你知可以pm比我,最好有詳細info. 萬分感激 !!

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-11-3 12:07 AM 發表 查看引用來源
收到好多PM, 係度見好多POST都問一D深圳夜遊既野, 有時又見有D post ching因為去錯地方玩而玩得唔開心, 諗番起之前自己第一次去玩都好似無從入手咁, 所以係度寫番個夜遊新手入門, 希望其他CHING指點下, 補充下.
桑 ...
師兄有無好既大餐場推介一下:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 nestse 於 2010-1-13 01:22 PM 發表 查看引用來源

師兄有無好既大餐場推介一下:smile_41: :smile_41:
no response???

引用:
原帖由 nestse 於 2010-1-13 01:22 PM 發表 查看引用來源

莞式多數去常平君悅啦

:smile_27:
過夜...我係沙咀D女女過夜都係玩到第二日晏就5,6點
好似有一次真係過夜...
飲到半夜4點多,就去開房..第二日先走
好似都有48小時:smile_40: 只收一晚既錢,哈哈

thanks very useful information indeed....................

好強呀~~~~明白哂

引用:
原帖由 hellowei 於 2010-1-14 09:30 PM 發表 查看引用來源

莞式多數去常平君悅啦
CA 同 CP 小弟好熟
不過一定唔去君仔
(MM 服務太機械化:smile_27:
完全無 heart:smile_39: )

唔知師兄係SZ有無開大既場推介:smile_41:
唔一定要莞式

直頭係偉大貢獻.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆