上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.5k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-31 23:37 發表 查看引用來源
雖然今日HB好忙,不過他知道我只有今日先得閑,所以就算幾忙都抽時間見我。最近HB唔穿西裝,今日他穿了shirt + 黑皮樓,好型仔啊。 我一去到相約地點,就見到兩頭望的HB,他在找我呢。我走到他的面前,給他一個微笑 ...
好sweet呀!!真令人羨慕!:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-4-3 10:24 AM 發表 查看引用來源
一開始黎...應該唔會太多架:smile_13: :smile_13:
我地都甘琳,不過插插下拔出來就。。。。一床鮮血
好恐怖

如果唔插,可能都無來得甘快。:')

引用:
原帖由 3千萬退休 於 2010-4-3 10:36 AM 發表 查看引用來源
加油
希望有日公主進化到與網民同樂:smile_o09:
我會同網民分享,但同樂就一定無甘既機會了
我只會跟我愛的人,才會甘付出。

引用:
原帖由 wcday 於 2010-4-3 10:45 AM 發表 查看引用來源

無事的

你咁熱衷上床運動, HB 怎捨得你喎 :smile_40::smile_40::smile_40:
HB對我真的好cool阿,不過都應該會再做既。
我買了兩套新内衣
我告訴了HB,他都好似有點興趣。哈哈

我買的其中一套係日本的。
白色絲質+黑色lace...好似日本女傭甘...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 11:05 AM 發表 查看引用來源
晨早支持下....可愛嘅不再喊包公主...支持一下...哈哈!!!good morning...support lovely anti-cryingbread princess....support you...haha!!!(超爛英文)
多謝你,我開心返d喇

引用:
原帖由 wcday 於 2010-4-3 11:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_40::smile_40::smile_40:
講左幾日內疚, 對不起,  M 完未呀 ?

你想點賠罪呢 ? :smile_04::smile_04::smile_04::smile_04:

你都係想有下次姐
我未M完啊,我好麻煩架,一M就7日先乾淨

我已經買了兩套新内衣tum HB開心
哈哈

引用:
原帖由 麻煩細路 於 2010-4-3 01:14 PM 發表 查看引用來源
支持你呀
當愛人一個,真係咩都會願意..:smile_o09:
係阿,我同HB試過唔用之後,我....我想食藥阿,甘就可以玩得無軀無速...

引用:
原帖由 Mr.俊 於 2010-4-3 03:50 PM 發表 查看引用來源
玩到手扣我諗樓主你都好high
係阿,我覺得好high。。。不過我唔敢問HB那晚的事。
我都想知道他覺得high唔high

引用:
原帖由 sexyangle 於 2010-4-3 03:58 PM 發表 查看引用來源

好sweet呀!!真令人羨慕!:smile_40: :smile_40:
我地攪到出血,點會sweet阿:smile_24:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-3 09:32 PM 發表

係阿,我同HB試過唔用之後,我....我想食藥阿,甘就可以玩得無軀無速...
唔好食啊...
戴套是應该的...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆