上一頁下一頁
發新話題

離婚中女的故事 update p3,6 ,9,11,12,16,20,25,34 有相,37

收藏  |  訂閱
611  327.4k

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-12-31 12:25 AM 發表 查看引用來源
遲來的update, 年尾都超忙⋯⋯
Anyway⋯

記得有次我收到我一位男性好友電話,內容話:幫我訂咗嘅波鞋已經由日本寄到,叫我得閒就去佢屋企拎.......咁我當晚就放咗工就上咗我 ...
嘩,一睇就J硬了,插得入你就爽了

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-12-25 12:25 AM 發表 查看引用來源
各位靚仔公司呢排好忙 忙到唔得閒update 拖左咁耐真係唔好意思。

上次講到C要我應承佢一樣野  係時候開估喇  就係佢買左套情趣內衣送俾我  要我著俾佢睇  當時我又覺得無所謂  又要人幫手整電腦  所以就答應左佢。 ...
真係正,識到你的話要插爆你

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-11-9 09:26 AM 發表 查看引用來源
潮吹事件發生左都好耐時間    離婚後搬翻去同爸爸媽媽一齊住  免得兩老擔心 。
有一晚 無聊之際 上網識左今次主角  我叫佢做C君啦  佢係一個it人  高高大大 正正常常唔算好靚仔 我同C斷斷續繼都傾左幾個星期  直到有 ...
好鬼想識到你,咁索

引用:
原帖由 離婚中女 於 2016-12-31 12:25 AM 發表 查看引用來源
遲來的update, 年尾都超忙⋯⋯
Anyway⋯

記得有次我收到我一位男性好友電話,內容話:幫我訂咗嘅波鞋已經由日本寄到,叫我得閒就去佢屋企拎.......咁我當晚就放咗工就上咗我 ...
好正..支持,,支持

正正正

推推

睇埋張相,好好正,中女論皮膚身材都係上級

噚晚同男友人行完街街返到屋企,我放低咗個手袋之後,突然從我後面攬住我,錫我條頸,又不段用手揸我個胸,我同我男友人講一陣先喇!佢話....我中意妳著住OL套裝同我做....咁佢就解開我D衫褸,拉開bra帶,不段咁揸我個胸,之後重用條脷Lam我乳頭又Lam 又啜...真係好鬼舒服。跟住佢叫我坐响梳化,除咗我對高踭鞋用個鼻去聞我隻腳,重用口啜我D腳趾..我睇到佢個樣好享受,跟住佢錫下錫下錫到我下面...佢隔住我對肉色絲襪同條t back 咁Lam我下面, 當時真係好high⋯佢重扯爛我下面絲襪包住嘅位 拉開我條t,不斷用口Lam 我下面,Lam 咗成5分鐘⋯我feel到我好濕,feel到佢條脷好暖,佢不段咁Lam我不斷咁有水流出嚟。跟住佢開始除褲,我好主動用口含住佢支棒棒上下上下咁吸啜⋯ 冇耐feel到佢有嘢留出,味道酸酸咁⋯之後佢叫我扒係梳化度從後將佢支棒棒放入我陰道內⋯好熱好舒服,一路抽插我,右手又不段揸我個胸, 可能佢太興奮關係佢越揸越肉緊⋯最後就將D精射晒入我陰道.feel到好多同好暖嘅嘢不段噴入我陰道內....我以為我男友人完事喇,但佢又冇放返出嚟,支棒棒重留系我陰道內。佢又開次抽插我...但比之前軟咗D,抽插咗陣又再硬返,佢一路抽插我,我一路問佢點解你又離嚟多次?佢話我實在太正又夠緊,唔出多次點得!之後過咗一陣再次射精,再次射入我陰道內.........佢抽返支棒棒出嚟之後,我feel到有好多暖暖嘅精液响陰道內流出嚟流到我大脾內側...之後我男友人重笑住話,真係冇貨喇。
送張相比大家
[url=]%5BURL=http://s31.photobucket.com/user/ZoeZoe3333/media/F6A56650-F8D6-4EDB-B3BF-9BA92536F82E_zpsoxjs29rb.jpg.html%5D%5BIMG%5D%5B/IMG%5D%5B/URL%5D[/url]

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

做你男友真幸福:smile_o12:

引用:
原帖由 離婚中女 於 2017-2-19 12:15 AM 發表 查看引用來源
噚晚同男友人行完街街返到屋企,我放低咗個手袋之後,突然我從後攬住我,錫我條頸,又不段用手揸我個胸,我同我男友人講一陣先喇!佢話....我中意妳著住OL套裝同我做....咁佢就解開我D衫褸,拉開bra帶,不 ...
好耐冇睇師妹嘅post,好想代入其中

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆