上一頁下一頁
發新話題

中女

收藏  |  訂閱
278  45.8k

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-9-7 15:29 發表 查看引用來源

再搵囉,已經再有一個啦,慢慢再儲
老友,家陣你幾多歲呀,唔好去得咁盡啊,家下可能你仲諗住後生去得盡啲,到你隨著年紀大,你好快謝皮。記住我講,細水長流,慢火煎魚。

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 03:18 PM 發表 查看引用來源

請問你個殼點樣唔得呀?你點樣有內涵,同埋點服侍呀?
使唔使問到咁詳細啊師兄..😂
外殼就好似一個農村阿姐咁黑黑實實肥肥矮矮唔好化妝不過靚底嚟嘅應該.唔使講啦呢啲老公一定包二奶五年都冇掂過佢生完之後最記得第一次見到我嘅寶貝好似小朋友見到玩具一樣捉住唔放口同手錫晒你全身到腳趾尾簡直皇帝咁服侍你仲要問你夠唔夠🙂🙂

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 03:30 PM 發表 查看引用來源

老友,家陣你幾多歲呀,唔好去得咁盡啊,家下可能你仲諗住後生去得盡啲,到你隨著年紀大,你好快謝皮。記住我講,細水長流,慢火煎魚。
都40啦,無計,日日硬,日日都想做,但少左咁多sp唯有自己搞掂,不過宜家少打飛機,多數玩前列腺

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-9-7 15:40 發表 查看引用來源

都40啦,無計,日日硬,日日都想做,但少左咁多sp唯有自己搞掂,不過宜家少打飛機,多數玩前列腺
40歲就唔好夾硬去。男人體力同埋精力都下降,見好就收。

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 03:41 PM 發表 查看引用來源

40歲就唔好夾硬去。男人體力同埋精力都下降,見好就收。
前列腺高潮唔同打飛機,高潮完都好精神,就算果晚再做都無問題,唔係太虛耗

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-9-7 15:52 發表 查看引用來源

前列腺高潮唔同打飛機,高潮完都好精神,就算果晚再做都無問題,唔係太虛耗
我話啊,你成日搵啲女人去朴嘢,好快就會體能同精力走下坡嘅喇,你要慢慢留一手。

是佢的確幾肥美

點解少左SP? 其實SP , 玩一次兩次好 ,玩得耐好易有感情。

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2019-9-7 17:34 發表 查看引用來源
點解少左SP? 其實SP , 玩一次兩次好 ,玩得耐好易有感情。
長食長有啊。

引用:
原帖由 A1000 於 2019-9-7 03:56 PM 發表 查看引用來源

我話啊,你成日搵啲女人去朴嘢,好快就會體能同精力走下坡嘅喇,你要慢慢留一手。
無得留,有女就會上🙊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆