上一頁下一頁
發新話題

狗基金 2/7P.19#284

收藏  |  訂閱
287  20.8k

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-22 08:43 AM 發表
今次賽事有兩隻馬 有皇有保
二場 京城之威
四場 高高的
高高的我會留意
京城之威 冷人冷馬 未敢睇好
兩隻都是冷腳..
京城之威班底高到死..
高高的上場開始見進步, 韋達都試過想騎
兩隻都會係配腳!

引用:
原帖由 abmysty 於 2006-4-22 01:41 AM 發表
第一場心水差唔多~^^
玉蜻蜓真係好似重左d~重要13檔
1800米...雖然睇黎增程亦合
但真係好似難跑左D~

出騏好出王牌增程~要留意

太平洋上次直路俾人過左~縮返1800岩數
加上佢之前18 ...
全部都係範圍內..十卜!

引用:
原帖由 yelo@411 於 2006-4-22 01:54 AM 發表

九場合晒心水,十卜:014:
多謝!
:014:

富士晨曦理應未盡呀!上仗走位閃縮, 今日大賽日又係財爺發威之時

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-4-23 11:08 AM 發表
富士晨曦理應未盡呀!上仗走位閃縮, 今日大賽日又係財爺發威之時
冷得有點意外, 有賠率會拖一拖, 但必會先睇「心福」表現..

上次輸到死晒, 今次表面上C跑道好易揀馬, 但琴日黑雨不知對場地影響如何, 掛牌好地, 到時執生啦.

今次鐘意第八場。
「同心拍檔」一定是放的馬, 4檔於C跑道順放十分有利, 突然有賠率, 會是爭勝分子。
但相比之下較喜歡「機緣之都」。上場雖佔步速之利, 但全程外檔是高水準表現, 岳敦未夠數必拼, 稍嫌大熱門不是岳敦杯茶, 不過既然有一檔, 操練又好, 如果到時有4賠可買W, 如果得3.X賠就做Q膽啦。
「鐳射寶」上場贏佢既只係三班二奶王「財到得勝」, 8檔不是好好跑, 只能做腳。
「大贏家」退熱後換人可博。
「先機」是正路腳。
「祥勝奇駒」077場次是高水準, 跟著「同心拍檔」2壘是冷腳。
唔好意思, 草草了事, 下次補番。

「機緣之都」拖 「同心拍檔」「大贏家」「先機」「祥勝奇駒」
   Q 每注30

機緣之都就算有四倍我都有介心, 由四十倍變四倍已經忌, 仲要來自岳敦馬房, 怕怕!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-25 08:21 PM 發表
機緣之都就算有四倍我都有介心, 由四十倍變四倍已經忌, 仲要來自岳敦馬房, 怕怕!
其實都係架~~
由其是開始季尾~好多冷馬都搵機會爆返鑊
可能捉馬房D心理~重準過睇晨操~
d熱馬就真係搞到我都唔知買唔買好
:022:

2位既意見都好有道理
買番注5X10Qp

加注
Qp 每注10

咁就收5百幾6百喇...狗基金勁

上一頁下一頁
發新話題