上一頁下一頁
發新話題

着校服攪嘢經驗1,2,3,4,5,6

收藏  |  訂閱
281  92.5k

校服誘惑😋👍👍👍

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-30 13:41 發表 查看引用來源
校服誘惑😋👍👍👍

除咗用手口,我最鍾意用不同嘅玩具同D學生妹玩,佢地都未玩過,所以D反應好Q正!

分享其中一條女, 果次接咗條女放學,搭船去離島玩,果時架船好少人,我好Q咸咁伸咗隻手入去條女校服裙入面係咁摷,一邊"卒"佢隻鮑仔一邊响佢耳邊講淫嘢,好快已經feel到佢入面濕Q晒,我隻手指都黐住晒佢D淫汁,真係好鬼正! 我見係咁,就趁佢high到唔為意攞咗個無線震旦出黎,個震旦係c字咁樣,一邊大頭就係放入去刺激佢G點,另一邊細頭D就用黎貼住佢陰核,刺激佢陰核。我先比佢睇下,佢唔知係乜,跟住我就好快索性剝咗佢條白色底褲到大髀,然後放咗個震旦入去,好順利因為佢好Q濕,好易就放咗入去,佢連反抗都黎唔切,我用遙控器開咗震旦,因為個震旦一邊直接刺陰核,所以佢即刻有反應,夾住對腳,表情又尷尬又興奮,真係好Q正! 佢猛叫我攞返出黎,我當然冇理, 繼續玩,見佢著住校服比我用無線旦玩真係覺得我地好鬼曳,佢未玩過震旦,所以未嚐過震旦嘅滋味,好快比我玩到高潮,全身震晒。

跟住上岸去緊渡假屋嘅時候又開咗震旦玩,又時開大D又時細D,見倒佢D表情反應,攪到我都硬Q埋,佢去到渡假屋上樓梯都比我用震旦玩到腳仔軟,入到屋内我都已經頂唔順,壓住佢企埋牆kiss,跟住捲起佢上半截校服,拉高佢白色胸圍玩對波仔,發現佢兩粒粉的已經凸起晒,好能正! 再拉高佢條校裙,扯低佢條底褲,睇下佢插入咗個震旦嘅樣,一邊頭放咗入去佢個少女洞入面,另一邊頭就震緊佢陰核,真係好淫,我慢慢抽咗個震旦出黎,又放返入去,又抽出黎,睇倒成個震旦都黐實曬佢D淫汁,佢又不停好嗲咁呻吟,搞到我超興奮! 呢個時候我就帶佢上疏化,擘開佢對腳成M字,砌佢一獲!

個次仲帶咗好多淫嘢同佢玩,下次再分享。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-1-24 18:35 發表 查看引用來源

除咗用手口,我最鍾意用不同嘅玩具同D學生妹玩,佢地都未玩過,所以D反應好Q正!

分享其中一條女, 果次接咗條女放學,搭船去離島玩,果時架船好少人,我好Q咸咁伸咗隻手入去條女校服裙入面係咁摷,一邊"卒"佢隻鮑仔一邊 ...
好正喎!等你再分享!

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-16 14:26 發表 查看引用來源
有類似既衫真係幾惹火
果陣時呀... 及膝裙真係7 到咩咁
夏季還好, 冬季校服真係... 都唔知點講

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-25 13:47 發表 查看引用來源

果陣時呀... 及膝裙真係7 到咩咁
夏季還好, 冬季校服真係... 都唔知點講
你冇改短咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-25 13:57 發表 查看引用來源
你冇改短咩?😉
你估吓?

每個月總有一兩日俾人捉去打手板, 改完又改
後來精o左啦, 索性準備多兩件, 平時著合規格果條, 放學要出去果日先著條短d o既,
初時鬼鬼祟祟咁避開老師, 後來太煩啦, 索性上堂之前o係佢面前扮路過俾佢捉到, 打三五下手板換o黎一日輕鬆
佢問我點解條裙可以時長時短, 我話朝早訓晏o左趕時間, 著錯
條友又真係信

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-25 14:11 發表 查看引用來源

你估吓?

每個月總有一兩日俾人捉去打手板, 改完又改
後來精o左啦, 索性準備多兩件, 平時著合規格果條, 放學要出去果日先著條短d o既,
初時鬼鬼祟祟咁避開老師, 後來太煩啦, 索性上堂之前o係佢面前扮路過俾 ...
咁鬼馬!原來咁細個已經咁貪玩!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-25 14:53 發表 查看引用來源
咁鬼馬!原來咁細個已經咁貪玩!😬
講貪玩嘛... 以前實在太多, 多到有d 都幾乎遺忘
仲係著校服果個年齡就真係未搞過 (應該係 ), 但係同男同學打打鬧鬧就經常發生
成日入男廁, 同過一個"半男朋友" o既男同學中午食lunch 果陣啜啜啜過一次

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-26 11:29 發表 查看引用來源

講貪玩嘛... 以前實在太多, 多到有d 都幾乎遺忘
仲係著校服果個年齡就真係未搞過 (應該係 ), 但係同男同學打打鬧鬧就經常發生
成日入男廁, 同過一個"半男朋友" o既男同學中午食lunch 果陣啜啜啜過一次 ...
啜邊個先?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-26 11:49 發表 查看引用來源
啜邊個先?😉
啫啫!
其實唔係咩威水o野, 仲有少少傷感o既... 我係有d 中意人, 可惜對方已經plan 好 form7 畢業就去外國讀書
所以冇一齊過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆