上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  449.4k

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2017-7-16 07:07 PM 發表 查看引用來源
各位師兄好,小弟係Got。感謝 Cougarpk 兄開嘅post ”今日做個 HIV RNA test”
比我侵佔佢個post(Sorry), 而有幸同各位師兄師姐分享性病知識,受益良多。

而大部分嘅問題小弟都喺嗰post分享過 如有時間不妨爬文睇睇
http://m.188channel.com/index.ph ... d=25369939#pid46363 ...
Got兄,請問下完事後幾多日出現徵狀先叫危險?如果無徵狀係咪都唔可以代表無事?
上星期五到而家有少少咳,手腳有好輕微攰既感覺...其他一切正常無發燒無喉嚨痛
果時有用套口交及用套陰交,但出左之後拎返出黎發現甩套...而家先第五日,我知道有空窗期,請問最快有咩test適合我做?準確率又有幾多?求解答...

引用:
原帖由 isschoolcp4c 於 2019-6-26 08:28 PM 發表 查看引用來源

師兄同我情況好似:')
好困擾,唔想俾身邊既人帶來麻煩...

6週測試,該準確

引用:
原帖由 車站平平主題 於 2019-5-24 12:32 AM 發表 查看引用來源
係1年前試過手作仔 ,口爆
到而家經過左1年 無任何病徵,只係時唔時生下暗瘡係jj莖部 ,無柑下硬同水泡個啲情況出現
今日早上去左mhs做2350 全套
而家都擔心緊有無機會中隱藏性性病
心情好低落 我唔想傳到比身邊人
同埋我都已經戒左出去玩已經1年有多
有無師兄弟 可以答下我
唔該各位 ...
幾耐會有報告?

引用:
原帖由 到虎 於 2019-3-26 08:54 PM 發表 查看引用來源
16號 無套攪野,
之後開始細佬痛同有d白色分泌物,
21號去睇社會衛生科初步話係淋病,
打左枝針 就好好多了,
但今日打電話俾我 
而家好有壓力 好怕中愛滋 ...
會唔會梅毒?

難醫

Got兄,如果錫胸幾下及指插幾下的話。
應唔會感染hiv的嗎?

got哥唔好意思,私訊左你同一條問題,想問一問性病問題~希望你回覆,謝謝 ...

昨日去推油,沒有插入式性交,技師幫我打飛機及我有和她濕吻,想問下會唔會傳染到性病?
看到有些網說接吻同打飛機都會有梅毒,我需要去檢查嗎?煩了一日,謝謝回覆!!

請問依個post完咗未?

請問依個post完咗未?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆