上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.2k

早晨呀各位,到戲肉未呢~

Erieann XI

如果Erieann生喺古代,佢應該係果啲楊貴妃類人,有肉地,但你唔會覺得佢係肥,骨架細,摸落好似冇骨,雙眼識放電,鼻高高,咀角向上好似成日對住你笑咁,而且Erieann棚牙好靚,又白又整齊,笑嘅時候時常露出少少牙,好迷人。Erieann一路喺佢自己噴出嘅液體上面喘氣,Cassy即刻走埋去冷手執個熱煎堆又同佢親咀。阿星企起身行埋去,小星星已經急不及待想認識Erieann同佢嘅小咀。Erieann坐喺度,個頭啱啱喺小星星企定咗嘅位置之下,既然係咁,小星星不如敲下Erieann個頭殼頂,同佢打個招呼,叫佢留意下小星星。Erieann抬頭望住小星星,小星星再乘機敲下佢個鼻,Erieann冇諗過小星星咁頑皮,敲鼻搞到佢有啲措手不及,一時唔知點樣去接小星星嘅敲打,俾小星星敲咗兩下眼之餘仲要眨眨眼先反應得切。Cassy喺呢個時候已經一手捉住小星星,喺Erieann未俾得切反應嘅時候已經將小星星放咗入咀,查實阿Erieann都幾遲鈍,睇佢食好西著靚衫住靚地方,原來有啲鈍鈍地。

Erieann一路望住Cassy捉住小星星喺度啜,竟然唔識得好似Elly咁去加入一人一半,唔識好似Miss Tang咁去啜星星囊,更加唔識好似Louise咁硬搶小星星;Erieann識嘅,就係企喺度望住,唔識得俾反應。阿星望住佢真係唔知點搞佢好,見佢又想又唔知點,摸下Cassy個頭,示意佢放返小星星出嚟,然後輕輕摸下Erieann啲頭髮,將佢個頭拉埋小星星度,等小星星貼住個咀。Erieann個咀掂到小星星,先識得開始吸啜,阿星輕輕撫摸Erieann嘅頭髮,鼓勵佢慢慢吸啜小星星,可以輕力啲,温柔啲。

然後,Cassy開始加入戰團,一路同Erieann錫咀,一路又由Erieann個咀度搶小星星過去啜。Erieann嘅咀好生硬,只能夠跟住Cassy嘅動作,好少同Cassy有一啲有默契嘅互動。阿星見到佢咁,摸摸佢嘅頭髮,摸住佢嘅面珠同耳仔輕輕帶佢企番喺身再同阿星親咀,留低Cassy繼續招呼小星星。從Erieann嘅動作,阿星大致上已經了解Erieann嘅問題,跟住落嚟就係要引發佢潛藏喺內心被壓抑嘅渴望,將Erieann由規矩之中解放出嚟。阿星將Erieann放低好得閒嘅雙手提起放落阿星嘅頸度,再用右手一手攬住佢條纖腰,Erieann嘅雙手一攬住阿星條頸,即刻扣住唔俾阿星走,係喇,要學習再次主導,阿星係俾你攬嘅,放膽去探索阿星啦。呢個時候,Cassy好努力咁為小星星打氣,令到小星星已經進入作戰狀態,阿星攬住Erieann纖腰嘅右手一用力,單手抱起Erieann,然後拖住Cassy,一路同Erieann親咀,一路行去露台。要解放,就要解放得徹底,去露台,阿星要你喺酒店頂樓叫床!
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-16 07:23 發表 查看引用來源
早晨呀各位,到戲肉未呢~

Erieann XI

如果Erieann生喺古代,佢應該係果啲楊貴妃類人,有肉地,但你唔會覺得佢係肥,骨架細,摸落好似冇骨,雙眼識放電,鼻高高,咀角向上好似成日對住你笑咁,而且Erieann棚牙好靚,又白又整齊,笑嘅時候時常 ...
明天請早啦師兄,是日爆閃完畢

回覆 2311# star_platina 的帖子

師兄咁早起身呀!果然早起嘅鳥兒有蟲吃!😉

早晨,星爺一早又有新故事👍

都話師兄識玩架啦,Erieann果然冇乜經驗,調教呢啲人妻正呀!好想睇下佢點叫到拆天,徹底比你征服!😉

引用:
原帖由 hk77 於 16/6/2021 07:29 發表 查看引用來源

明天請早啦師兄,是日爆閃完畢
師兄早呀😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/6/2021 07:54 發表 查看引用來源
師兄咁早起身呀!果然早起嘅鳥兒有蟲吃!😉
查實阿星係早起的蟲兒咋😬

引用:
原帖由 r6654c 於 16/6/2021 08:39 發表 查看引用來源
早晨,星爺一早又有新故事👍
希望師兄喜歡😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/6/2021 08:59 發表 查看引用來源
都話師兄識玩架啦,Erieann果然冇乜經驗,調教呢啲人妻正呀!好想睇下佢點叫到拆天,徹底比你征服!😉
其實Erieann識㗎,扮唔識玩嚟氹阿星咋😬

morning 星爺,呢個更新好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆