上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  446.0k

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 07:39 發表 查看引用來源

全乜世界,咪得侵侵條傻佬日日叫中國疫情好很爆,侵侵就係全世界?

侵侵就係你個全世界!! ....突然明晒

啪返兩針滴露就無事啦,你個全世界講既客觀事實呀😂😂😂 ...
五大訴求缺一不可咪係曱甴嘅主觀

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 07:39 AM 發表 查看引用來源

全乜世界,咪得侵侵條傻佬日日叫中國疫情好很爆,侵侵就係全世界?

啪返兩針滴露就無事啦,你個全世界講既客觀事實呀😂😂😂 ...
傻仔,你咁留心在意特朗普一句一詞,記住咁耐,影響住喜怒哀樂,佢先係你班五毛狗個全世界😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-25 11:35 AM 發表 查看引用來源

曱甴講愛國唔係卦.曱甴黑暴日日挑戰國安法就係表現愛國?曱甴罪行多籮籮,無時無刻要挑戰三五年牢獄之苦.
同曱甴講愛國嘥氣啦
水貨佬,走水貨唔使用腦,唔怪得你同假愛國撚一樣咁撚蠢!😂

你有乜證明,話我係暴徒?我有任何反中言論?任何煽動他人示威遊行既言論?😂

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-24 15:39 發表 查看引用來源

唔撚識边個侵侵,浄識有個武漢医生李民亮比共產党害鸠死咗,五毛狗講客觀我講事實。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-24 19:39 發表 查看引用來源

五大訴求缺一不可咪係曱甴嘅主觀
蛇斋饼粽咪五毛狗嘅主觀,收錢吹水边個唔知。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-23 00:42 發表 查看引用來源

做人爭氣d,拿起把較剪剪卡啦,又要屌又要過關,真係無撚用!
身體最誠實.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-25 12:29 發表 查看引用來源
身體最誠實.
又要吸取營養,又要作反,我知箇種叫乜野,癌細胞。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-24 20:55 發表 查看引用來源

又要吸取營養,又要作反,我知箇種叫乜野,癌細胞。
又要收水,又要做水軍,又要扮假愛国,共產黨話呢種叫武漢肺炎,衰过癌细胞。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-25 11:47 發表 查看引用來源

傻仔,你咁留心在意特朗普一句一詞,記住咁耐,影響住喜怒哀樂,佢先係你班五毛狗個全世界😂
你腦退化就慳啲用啦
咁撚好笑既事駛特登記?
啪多兩針滴露啦

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-25 12:19 發表 查看引用來源

唔撚識边個侵侵,浄識有個武漢医生李民亮比共產党害鸠死咗,五毛狗講客觀我講事實。
唔撚識侵侵,識唔撚識乜係殘體字😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆