上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  447.1k

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-24 21:15 發表 查看引用來源

唔撚識侵侵,識唔撚識乜係殘體字😂😂
用殘體字屌鸠共產黨條氣唔能順呀。

大陸哩先用殘體字咩,傻仔我叫你呀。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-25 13:24 發表 查看引用來源

用殘體字屌鸠共產黨條氣唔能順呀。

大陸哩先用殘體字咩,傻仔我叫你呀。
無知無能仲巴巴閉

輸俾你囉 -- 邊有你咁厚顏無恥啫

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 01:12 PM 發表 查看引用來源

你腦退化就慳啲用啦
咁撚好笑既事駛特登記?
啪多兩針滴露啦
哦,唔係你工作一部分咩?講一次,又賺五毛😂

咁鍾意語無倫次,滴露唔使打嫁,直接飲啦,傻仔

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-25 12:55 PM 發表 查看引用來源

又要吸取營養,又要作反,我知箇種叫乜野,癌細胞。
又要扮愛國,又要挑戰15日行政拘留,我知箇種叫乜野,偽君子😂

黃定藍黎得哩到都係夜遊。 不過黃屍多左曱甴類罪行咁解。

即係話鳩人要接受15天教育,你咪一鳩樣。 仲有加左料國安法哩邊一堆罪,你自己瀨好了。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 01:15 PM 發表 查看引用來源

唔撚識侵侵,識唔撚識乜係殘體字😂😂
唔話你主觀都唔得,先返去問你老豆老母,侵侵係乜水!😂

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-25 02:39 PM 發表 查看引用來源
黃定藍黎得哩到都係夜遊。 不過黃屍多左曱甴類罪行咁解。

即係話鳩人要接受15天教育,你咪一鳩樣。 仲有加左料國安法哩邊一堆罪,你自己瀨好了。 ...
寧為真小人,莫做偽君子!😂

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-25 12:21 發表 查看引用來源

蛇斋饼粽咪五毛狗嘅主觀,收錢吹水边個唔知。
你個大陸哩扮香港人學識寫繁體字先啦.香港人唔多識簡體字,話人都要人明你寫咩

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-25 11:53 發表 查看引用來源
水貨佬,走水貨唔使用腦,唔怪得你同假愛國撚一樣咁撚蠢!😂

你有乜證明,話我係暴徒?我有任何反中言論?任何煽動他人示威遊行既言論?😂
你對號入坐就係最佳證明啦,所以話曱甴冇腦係絕對正確

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-25 03:33 PM 發表 查看引用來源

你個大陸哩扮香港人學識寫繁體字先啦.香港人唔多識簡體字,話人都要人明你寫咩
返大陸揼骨話唔識睇簡體,你哋屎啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆