上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.2k

嘩,星哥 又突然爆閃   好嘢

果然係30A! 不過骨肉均勻!好食!

突然爆閃,難得捉到😀

型棍!!
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-16 09:43 發表 查看引用來源

單手攬住纖腰一手提起嚟錫咀係非常之吸引嘅場境😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-16 11:39 發表 查看引用來源
瞬間爆閃Miss Tang~
好fit身形的Miss Tang,👍👍👍

又食晏喇,今日越玩越刺激~

Erieann XII

露台嘅門鎖真係好鬼難開,Cassy開唔到,阿星停止咗同Erieann親咀放低埋佢兩隻手都開唔到,Erieann望住阿星開門鎖開到滿頭大汗,終於笑咗出嚟,然後勾住阿星隻手,用佢最自豪嘅40J壓住阿星,話:「開唔到,不如唔巧開,去樓上巧冇?」阿星望下佢,再望下Cassy,見到Cassy點點頭,勾住阿星另一隻手話:「係囉係囉,去樓上好冇?」兩邊四個超極級數左右兩邊壓住阿星,你叫阿星點樣講唔好呢?朋友們,試諗下,當你俾兩個恐怖份子手持武器一左一右脅持嘅時候,其實就算佢哋好聲好氣話徵求你同意,喺兩邊都有殺傷力強大嘅武器面前,其實你都係冇say嘅。講咗咁耐,阿星只係想話俾大家知,喺佢哋兩個一左一右夾擊阿星嘅情況下,阿星勢成騎虎,只能夠聽話,跟住Erieann上樓上。

Erieann一路拖住阿星,阿星一路拖住Cassy,三個小朋友一個跟住一個咁行上果條螺旋形樓梯上去樓上。Erieann嘅背影好靚,阿星喺佢後面一路跟住佢上樓梯,一路欣賞佢圓渾而有彈性嘅貴妃股,一扭一級咁上樓梯,喺佢上到最後一級嘅時候,阿星終於忍唔住,兩隻手捉住Erieann嘅貴妃股,一啖咬落去,當然,係細細力咬,咁大力咬作死麼?Erieann俾阿星突如其來嘅舉動嚇到腳軟,爬咗喺樓上嘅平台度,要靠雙膝同雙手支撐,阿星見到咁嘅美景,當然唔會放過呢個機會,一咀就錫落去Erieann肥美多汁嘅小口度,實行食佢西餅,仲要兩隻手揸實佢個貴妃股唔俾佢走。Cassy好醒目嘅,一見到阿星有咩依郁,即刻就攝上樓梯,坐喺其中一級度,繼續同小星星打招呼喇。

Erieann想爬去床度,俾阿星雙手捉住咗佢嘅貴妃股,想走走唔到,而且因為阿星起勢咁食西餅,Erieann根本冇力走。喺阿星博哂老命食西餅,唔俾Erieann走嘅同時,Cassy好落力咁幫小星星喺度做運動,令到小星星嘅強悍程度由原本嘅十分強悍變成十二分強悍。阿星知道其實Erieann渴求小星星已經好耐,既然Cassy令到小星星前所未有咁強悍,就正好可以攞嚟俾Erieann感受一下小星星嘅冇乜特別係幾咁特別。阿星爬上兩級樓梯,將小星星對準Erieann嘅小口輕輕磨擦,令到小星星有意無意喺Erieann嘅小口度微微進出,到喉唔到肺嘅感覺令到Erieann開始叫出聲,但係更加大嘅反應,係因為微微嘅進出令到Erieann對小星星更加渴望,不斷扭動腰肢嚟希望小口對準小星星,然後令到小星星被小口吞噬。不過阿星又點會俾你咁易得到呢?越容易得到嘅嘢越唔得矜貴,想要,就要開聲同阿星要求啦。講兩句嚟聽下?
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 16-6-2021 11:39 發表 查看引用來源
瞬間爆閃Miss Tang~完了😬
OH SHIT i totally missed it. so busy at work today. will u show again tonight?

回覆 2356# star_platina 的帖子

又有新進展,欲錫貴妃股,再上一層樓😀

引用:
原帖由 cx829 於 16/6/2021 12:07 發表 查看引用來源

OH SHIT i totally missed it. so busy at work today. will u show again tonight?
Maybe, maybe not. Let's see😬

引用:
原帖由 r6654c 於 16/6/2021 12:09 發表 查看引用來源
又有新進展,欲錫貴妃股,再上一層樓😀
實體股之後有白滑股,然後嚟個健美股夾雜豐滿股,家下嚟個貴妃股,大家估下下一次係咩股呢?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆