上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  446.0k

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-25 02:15 發表 查看引用來源

睇水滸傳敢做敢認箇種叫好漢,曱甴箇種做完唔敢認,講完走數例如某個區議員facebook講完走數,或保釋期間著草那些,全部歸類為垃圾。
乜撚野叫箇種呀,你喺咪香港讀書架,你寫乜撚呀,大陸仔,垃圾五毛狗,扮愛國有錢收呀。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-25 17:17 發表 查看引用來源
andy_2008, 下星期就到十月了.
希望不用改標題

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-25 16:28 發表 查看引用來源

我都唔明你寫乜鸠呀?含得撚橡皮糖你明唔明呀,你老母,下句喺乜呀?我香港出世,你話我濕鸠大陸人。

香港仔問你呀,你老母,下句喺乜呀
60年代香港细佬週街唱架,仲有,你老豆,下句喺乜呀,香港仔。 ...
你老母去做雞你老豆去叫雞生咗你野種,問下你老豆老母係唔係

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-25 16:23 發表 查看引用來源
回覆完我又要話係我對號入座!😂

水貨佬,醒少少攞返d素質智慧出來!
曱甴冇素質冇智慧,12曱甴自動送中最佳示範

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-25 04:28 PM 發表 查看引用來源

我都唔明你寫乜鸠呀?含得撚橡皮糖你明唔明呀,你老母,下句喺乜呀?我香港出世,你話我濕鸠大陸人。

香港仔問你呀,你老母,下句喺乜呀
60年代香港细佬週街唱架,仲有,你老豆,下句喺乜呀,香港仔。 ...
呢班五毛狗唔識睇簡體😂即係平時連wechat跟技師無法溝通囉,點溝女呀?成世做雞蟲啦!

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 04:28 PM 發表 查看引用來源

希望你個同道中人接受你既意見😂
語無倫次😂講緊叫你問老豆老母呀!

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 04:31 PM 發表 查看引用來源

仲鳩衰,有膠尚香港人唔做,走去學大陸喱寫殘體字,呢啲咪叫自甘墮落囉
你咁撚膠尚,就唔好扮愛國,又要學條廢柴挑戰國家15日行政拘留

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-25 06:15 PM 發表 查看引用來源

睇水滸傳敢做敢認箇種叫好漢,曱甴箇種做完唔敢認,講完走數例如某個區議員facebook講完走數,或保釋期間著草那些,全部歸類為垃圾。
傻閪,你講其他人走數關我撚事?

我講緊你扮愛國又要挑戰15日行政拘留呀!敢唔敢認呀?😂男人老狗扯東扯西咁多廢話,正廢柴!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-25 09:18 PM 發表 查看引用來源

曱甴冇素質冇智慧,12曱甴自動送中最佳示範
只識扯東扯西,賺五毛真係易!😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-25 05:16 發表 查看引用來源

你老母去做雞你老豆去叫雞生咗你野種,問下你老豆老母係唔係
你老母生花柳你老豆生愛滋,生咗你個野種,問下你老豆老母係唔係生個五毛狗,遺害香港。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆