上一頁下一頁
發新話題

愛之魔力 揚威東瀛 #232 P.16 『細佬』東京奇遇記 终结編

收藏  |  訂閱
240  124.3k

引用:
原帖由 raadun 於 2012-8-22 02:27 AM 發表 查看引用來源
『細佬』東京奇遇記 (24):smile_o13:
『細佬』揚威東瀛〝性〞『競技場』 (下) (10) 终结編
『細佬』『潮吹』編:smile_o01:

經過接近2個小時嘅激戰,條『細佬』嘅精液基 ...
潮吹大肉腸!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

终结編『細佬』東京奇遇記 8/ 東瀛『性競技場』愛之魔力

『細佬』揚威東瀛--〝性〞『競技場』-- (下) (10)
〝死亡之鬥〞--- 中日『細佬』對決 8 (终结編):smile_o01: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_46:

愛之魔力
                經過接近2個小時嘅激戰,小弟條『細佬』嘅精液基本上已經比班女揸乾揸淨,佢真係有啲攰,想瞓低喇!
               Tammy同CiCi、Brenda果陣相互打咗個眼式,佢哋等咗好耐嘅機會,終於來臨!
               後來佢哋同我講,我先正知:地球好細,佢哋都有欣賞過果餅『我細佬係相模』嘅cd!
               如果你返番去p.1台灣奇遇記 - 細佬做『相模』,你會睇到當時小蘭個家姐喺個書房開咗個錄影機,錄哂我細佬做『相模』嘅過程!將我全身最私穩嘅部份刻意凸出,赤條條,前前後後,詳詳細細,清清楚楚,比一班美女兵團用最新潮、最科學嘅觀賞器材,慢慢逐一近距離攝錄,慢慢欣賞研究我條『細佬』各種形態,同錄下條嘢自由發揮盡情露出條『陽具』嘅實力果個鳩樣!
              Tammy同CiCi、Brenda三條靚妹果晚拜過『純愛子』同『美子』為師,上過AV女優培訓班,又攞住一啲出過嘢嘅日本腸做實驗,對玩一啲射完精之後嘅『男生』『鳩鳩仔』,產生咗濃厚嘅興趣,尤其是觀賞過Linda個隊婬娃同我『細佬』『潮吹』嘅片段,佢哋就將心內對我嘅〝愛意〞發揮咗同我『細佬』〝潮吹〞果道喇!
              佢哋果種溫柔可愛手口並用嘅玩弄手法,配合好奇、天真、淫蕩、咸濕嘅『美少女』表情共眼神,加上對條開始軟落嚟嘅『鳩鳩仔』所施加嘅強制、強姦、強硬嘅態度,令我『淫心』大動,條『細佬』感受到〝愛之魔力〞,又開始硬番,小腹下一急,條鳩開始射水--〝潮吹〞!佢哋乘勝追擊,用纖纖玉指,加多啲性愛潤滑油,加速輕輕磨住『細佬』個『敏感』嘅嫩頭,搞到佢水花四濺!
              當時果種『肉酸』,係一種我一生人重來未感受過嘅感覺,由心癢出嚟,令我覺得好淫蕩,尤其是條『細佬』都感覺好癢,好想屌西,或者比西屌,不停咁凸高出嚟,好似哀求啲『美少女』用佢哋嘅纖纖玉手、去止痕、去蹂躪、去玩弄、去劣住、去打住佢條鳩身,尤其是個鳩頭!
             『細佬』射完水、比班『美少女』〝潮吹〞之後,佢當晚嘅『性競技』任務就宣報順利完成!
              忽然有一隻啡啡黑黑膚色嘅手喺果陣伸咗過嚟同我握手,『黑鳩』吉村原來同我同一時間畢業,但係邊個勝出呢?

『黑鳩』短片
             邊個成為當晚東瀛『性競技場』〝死亡之鬥〞嘅勝利者呢?答案就要睇片喇!
             有關我果段片,請睇番上文!
             有關『黑鳩』吉村果段〝死亡之鬥〞片,我都係第一次睇:
             當時,首席評判〝廣田深雪子〞 (雪子) 係惟一留喺評判席,並冇參與〝死亡之鬥〞活動嘅女生!
             片中所見:『純愛子』、『美子』、兩個日本公司『靚女』公關,同當晚三位評判其中兩位AV界嘅女優,再加埋部份對條『黑鳩』產生好感嘅香港『美少女』,團團圍住吉村嘅裸體,口手並用,非常忙碌,每次條『黑鳩』要射精,班女生就分開,露出咗一條密密陰毛黑黑而粗長嘅『陽具』!片上只見條『黑鳩』扯行,露出條條青筋,深紅龜頭!個龜頭極似一隻超巨草菇!
             後來就見到有啲日本妹妹用『西西仔』同吉村條『黑鳩』出精,每出一次,啲女生就同條『黑鳩』除套帶套!

〝死亡之鬥〞最終判決

時間:兩小時 - 平手!
                 射嘢次數: 8次-------平手!
                 射嘢容量:我多出吉村10毫升

小弟『細佬』以『射嘢容量』點數勝出!揚威東瀛-〝性〞『競技場』!

小弟勝出,主要:基於『黑鳩』並未經歷〝潮吹〞!

重有一個原因:『黑鳩』吉村苦練嘅『童子功』係以〝守精〞為主!

吉村係空手道高手,佢曾經學過〝中國氣功〞,叫做〝性愛〞『童子功』,可以固精固氣,回精補腦,佢將〝性愛〞成為佢強化提升〝武功〞嘅渠道!
              吉村重同我講過:佢溝女係為咗〝練功〞!佢條〝鳩〞就係佢要用嚟〝練功〞嘅肢體!所以江湖武林中佢有一個綽號:5肢強人!            
              佢溝啲女嚟比佢條鳩屌,或者將條鳩比啲女玩弄,但佢可以一路享受而唔會〝射精〞!

但係果晚『性競技』嘅要求,就對條『黑鳩』極之不利:因為要強制佢每15分鐘最少出一次嘢!亦解釋咗點解佢要挑戰我果個〝全壘打〞!不過亦因此而大大減低咗佢條『黑鳩』嘅威力!

當晚嘅半裸香港美女八爪魚,亞Ann、亞May、BoBo同JoJo同我充份合作做咗一個清清楚楚嘅『咸濕示範』比啲香港〝美少女〞睇,亦成為佢哋返香港之後建立佢哋果個『美少女』『性愛會』嘅一個基礎,重係要我呢個『咸濕仔』做佢哋呢個『美少女』『咸濕會』嘅第一個創會『咸濕仔』會員!全班當晚有玩過我條『細佬』嘅『美少女』都成為創會『咸濕妹』會員!
            有機會小弟會同各位分享其中嘅『咸濕』趣事!真係好過引個喎!:smile_47: :smile_47:  

『細佬』東京奇遇記 之『細佬』揚威東瀛〝性〞『競技場』就此全部講完!多謝支持!:smile_46:

:smile_o07: :smile_15:

引用:
原帖由 raadun 於 2012-8-22 06:17 PM 發表 查看引用來源
『細佬』揚威東瀛--〝性〞『競技場』-- (下) (10)
〝死亡之鬥〞--- 中日『細佬』對決 8 (终结編):smile_o01: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_46: :vic ...
Thanks for sharing!

『美少女』『咸濕會』:smile_47: :smile_47:

Thanks for support!

引用:
原帖由 goodforanything 於 2012-8-23 08:56 PM 發表 查看引用來源

Thanks for sharing!
:smile_o15:

Thanks for support!:smile_o13:

:smile_o07:

引用:
原帖由 網鷹 於 2012-8-23 11:18 PM 發表 查看引用來源
『美少女』『咸濕會』:smile_47: :smile_47:

Thanks for support!:smile_o13:

引用:
原帖由 OLinRed 於 2012-8-22 11:58 AM 發表 查看引用來源

潮吹大肉腸!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 kuen0213 於 2012-8-21 01:14 AM 發表 查看引用來源
好正...:smile_o06: :smile_o06: 令我條撚硬哂

THZ A LOT

引用:
原帖由 FunG.0. 於 2012-8-25 05:17 PM 發表 查看引用來源
THZ A LOT

Thanks for support! :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆