上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

吃晚餐一下望4粒lin……男人的好眼光

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 12:10 PM 發表 查看引用來源
老婆一路執屋我一路揸住電話跟住佢

佢係咁話我煩又話我阻住0西又唔幫手 我話我幫緊佢手留倩影呀嘛 哈哈

繼續跟住佢

https://i.postimg.cc/5XSVBmm9/E2546808-4305-4960-8-E8 ...
結果有無換到:smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 08:48 PM 發表 查看引用來源
話明分享同老婆露出,呢個post當然唔會淨係post吓老婆啲私照就算啦,今次先講吓較早期嘅一次露出經歷。

嗰次同老婆一齊去聽個seminar,嗰日我老婆著咗件非常之低胸嘅小背心,佢根本唔需要點郁個身都已經會好容易走光。我哋約咗喺會場門口見,我一見到佢已經忍唔住喺佢耳邊同佢講佢件背心好正,唔洗郁我已經目及到佢個bra。
佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔 ...
C hing,有無原圖?

睇完她的好姐妹的好身材……林訓前玩下老婆對脚和吊反一Q??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 02:11 PM 發表 查看引用來源

我同老婆做嗰陣我真係有講過呢樣野嚟引佢架,不過我係話得佢姊妹個老公喺廳,仲話佢喺出邊偷睇緊添。不過當然現實就冇發生過啦
我都鐘意我男朋友做緊果時講呢d 會刺激d

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 12:10 PM 發表 查看引用來源
老婆一路執屋我一路揸住電話跟住佢

佢係咁話我煩又話我阻住0西又唔幫手 我話我幫緊佢手留倩影呀嘛 哈哈

繼續跟住佢

https://i.postimg.cc/5XSVBmm9/E2546808-4305-4960-8-E8 ...
好想幫你老婆一齊執屋:smile_47:

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2019-1-27 12:25 PM 發表 查看引用來源

我都鐘意我男朋友做緊果時講呢d 會刺激d
咁除咗言語上之外,有冇試過走下光引下人?

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2019-1-26 05:05 PM 發表 查看引用來源

我又係有個老友,上親佢屋企食飯
佢老婆都係真空,諗起都好正
當然我梗係扮冇野啦:smile_44:
係呀 呢啲位梗係唔出聲啦 出咗聲就以後都冇得你目及架啦

引用:
原帖由 violet@@ 於 2019-1-26 05:27 PM 發表 查看引用來源
其實同老婆玩露出、凸點,係街見佢比人望,果種心情好難形容,女人雖然口講吳好,但當佢地出街比人望完,下面係比平時濕
完全同意,女人係要扮下矜持嘅 哈哈

師兄你兩公婆好玩很👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆