上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  169.7k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 04:17 發表 查看引用來源
你哋成日都話要防南亞仔, 點知今日比本地香港人見到亞嫂全相, 仲要係188討論區內嘅ching (大叔), 仲笑淫淫眼都唔眨望住亞嫂對奶直至離開, 點知佢之後相點😰 ...
唔好咁大聲呀。 咮

引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-6-9 16:24 發表 查看引用來源

唔好咁大聲呀。 咮
乜..乜 原來係你呀!唔好爆個地址出嚟呀!唔係晚晚都唔知攞幾多次外賣, 🤫

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 16:30 發表 查看引用來源
乜..乜 原來係你呀!唔好爆個地址出嚟呀!唔係晚晚都唔知攞幾多次外賣, 🤫
正宗外賣免費送上門😂😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 16:30 發表 查看引用來源
放心,會留低專線,專人服侍。👍🏻

又一日, 亞嫂同我都收工😃

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 16:13 發表 查看引用來源
唔係嘛!佢真係想比大叔屌😱😱😱😱😱
佢吾係想比呀叔吊,佢試水溫係想比其他人吊,如果呀叔你吾介意,即係日後佢有目標就可以去馬,佢之前就係睇中你細佬先咁積極安排,如果弟婦唔肯比你吊,只係呀嫂比你細佬吊你又肯嗎,所以呀嫂識玩之人,直頭係試你底缐

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-9 17:47 發表 查看引用來源
佢吾係想比呀叔吊,佢試水溫係想比其他人吊,如果呀叔你吾介意,即係日後佢有目標就可以去馬,佢之前就係睇中你細佬先咁積極安排,如果弟婦唔肯比你吊,只係呀嫂比你細佬吊你又肯嗎,所以呀嫂識玩之人,直頭係試你底缐 ...
即係佢另有目標, 唔通係公司D同事!😱😱😱😱😱

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 17:52 發表 查看引用來源
即係佢另有目標, 唔通係公司D同事!😱😱😱😱😱
未必有目標,但一定有揾食呢個心,呀嫂可以光脫脫引南亞,唔係有幾多人可以做到,呀嫂其實個底缐一定唔止你細佬,你有冇問過佢如果出面遇岩心水鮮肉會唔會比人吊

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-9 18:12 發表 查看引用來源
未必有目標,但一定有揾食呢個心,呀嫂可以光脫脫引南亞,唔係有幾多人可以做到,呀嫂其實個底缐一定唔止你細佬,你有冇問過佢如果出面遇岩心水鮮肉會唔會比人吊 ...
唔應該話俾人屌,應該話食唔食😜😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-9 18:23 發表 查看引用來源
唔應該話俾人屌,應該話食唔食😜😜
你哋講到亞嫂係食家咁.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆