上一頁下一頁
發新話題

着校服攪嘢經驗1,2,3,4,5,6

收藏  |  訂閱
281  92.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-26 12:12 發表 查看引用來源

啫啫!
其實唔係咩威水o野, 仲有少少傷感o既... 我係有d 中意人, 可惜對方已經plan 好 form7 畢業就去外國讀書
所以冇一齊過
含到佢射?點解唔做埋?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-26 12:17 發表 查看引用來源
含到佢射?點解唔做埋?
都明知冇結果o既, 果陣仲未淫蕩到咁嘛
純真少女一枚, 仲係夢想第一次o係一個正式場合留俾一個有正式身份o既人
初初學識有口交口爆呢d 玩意, 覺得係親密但又唔覺得係性行為, 就叫做留個記念咁囉

(仲有個小秘密... 果日其實係有少少酒精上腦 就係佢同我講要出國同一日, 我地食lunch, 飲o左幾支)
咁人地晴天霹靂唔開心嘛!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-26 12:34 發表 查看引用來源

純真少女一枚, 仲係夢想第一次o係一個正式場合留俾一個有正式身份o既人
初初學識有口交口爆呢d 玩意, 覺得係親密但又唔覺得係性行為, 就叫做留個記念咁囉

(仲有個 ...
咁佢有冇摷你?你應該已經發育啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-26 12:48 發表 查看引用來源
咁佢有冇摷你?你應該已經發育啦!😉
隔住校服裙摸過吓咁啦, 始終係學校呀大佬...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-26 13:06 發表 查看引用來源

隔住校服裙摸過吓咁啦, 始終係學校呀大佬...
你幫佢含都係咁啦!😉
咁摷吓妹妹都好正常吖!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-26 13:20 發表 查看引用來源
你幫佢含都係咁啦!😉
咁摷吓妹妹都好正常吖!😉
怕有咩事走唔切嘛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-26 13:36 發表 查看引用來源

怕有咩事走唔切嘛
咁喺佢屋企囉,或者公園,後樓梯!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-26 12:34 發表 查看引用來源

(仲有個 ...
嘻嘻嘻嘻~ 怎麼好像聽到哪裡不對的呢

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-27 09:03 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻嘻~ 怎麼好像聽到哪裡不對的呢
你覺得邊度有問題?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-27 09:06 發表 查看引用來源
你覺得邊度有問題?😉
哎唷這個我不好說 總之跟她告訴我的版本有少許出入
提醒一下罷了
要不要和盤托出 由她自己本人決定好了
(不用害羞啊! 大家早就知道妳是個什麼樣的人)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆