上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  149.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-13 15:23 發表 查看引用來源

師兄有無去入下貨呢?
日本既模型好多都係我既至愛呢~~
睇完就算
如果買會破產+千尺大屋都唔掂

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-1-13 15:24 發表 查看引用來源

睇完就算
如果買會破產+千尺大屋都唔掂
其實我結婚前買左都幾多,而家都放晒係天花既櫃度...........
我地呢個年紀,係買回憶遮,我唔會買左仲放出黎擺,唔捨得.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-13 15:55 發表 查看引用來源

其實我結婚前買左都幾多,而家都放晒係天花既櫃度...........
我地呢個年紀,係買回憶遮,我唔會買左仲放出黎擺,唔捨得.
依家多到我已經放左一d走

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-1-13 16:10 發表 查看引用來源

依家多到我已經放左一d走
我有部份珍藏仲係我屋企人度,我屋企人間唔中問,點解你明明搬左出去,但D玩具仲留係度........要唔要捐俾人.
咁我當然叫唔好捐啦,HAHA~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-1-13 11:23 發表 查看引用來源

大阪住邊度😂
難波好多野睇🤣🤣
哈哈!橫街窄巷嗎?🤭🤭🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-13 13:56 發表 查看引用來源

係?我睇過youtube,個女人食得好正喳,食到唔....唔聲,咁究竟有幾正呢師兄?
自己試下啦!回味無窮啊!XD

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-1-13 14:42 發表 查看引用來源

紅線位置
教練是識徒老馬。😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-13 16:19 發表 查看引用來源

我有部份珍藏仲係我屋企人度,我屋企人間唔中問,點解你明明搬左出去,但D玩具仲留係度........要唔要捐俾人.
咁我當然叫唔好捐啦,HAHA~~
叫佢地放低錢就可以捐😂😂

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-13 18:54 發表 查看引用來源

教練是識徒老馬。😂
果次我都係第一次去😂
個fd帶路

大阪,回味無窮:蟹道樂趁中午去好,唔使等位,有幾間,近黑門市場有一間,黑門去食早餐又得,好快行完,電器街玩具街,有多間玩具店,再轉入橫街又有玩具舖,Nacom夾公仔,又有較冷門嘅筋肉人專賣店,search google :toy shop之類,跟住行就得,電器街有幾間sex toy shop,拉麵之類喺固力果人果邊,食邊間都等啦,又有24小時激安,仲有gundam cafe…諗起都想再去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆