上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  447.9k

香港今增1宗輸入個案 。連續5日無源頭不明病例🙂

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-26 01:32 PM 發表 查看引用來源

我入泥屌醒班以為開關好容易既井蛙咋
傻仔,慳d啦!😂

你又無本事預測每日確診數字,又唔知商鋪有幾多聲音要求開關,又唔知政府無自由行來港消費收少幾多稅!

你既主觀意見留返同2個五毛兄弟水貨佬講啦!疫情反覆,走水貨無運行,叫佢地攞定綜援,屌醒佢地咪撚再阻街阻人阻過關,積陰德呀!😂

旅遊業界建議,可以在邊境及機場設立快速測試中心。

香港旅行社東主協會會長葉慶寧:「例如在皇崗口岸的購物城,現在空置了,改為測試中心,15分鐘快速測試,測試完馬上過關回內地公幹、探親、旅遊。機場亦有特別區域快速測試,測試完便拿登機證上機。」
https://news.now.com/home/local/player?newsId=406962

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-26 11:19 發表 查看引用來源
你d狗餅好撚貴,要五毛一個呀!😂
狗餅梗係用來餵狗,尤其係走狗.係喎,黑金金主都唔掂唔怪得走狗冇狗餅食啦.走狗係度狂吠都冇用等住餓死

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-26 14:55 發表 查看引用來源

傻仔,慳d啦!😂

你又無本事預測每日確診數字,又唔知商鋪有幾多聲音要求開關,又唔知政府無自由行來港消費收少幾多稅!

你既主觀意見留返同2個五毛兄弟水貨佬講啦!疫情反覆,走水貨無運行,叫佢地攞定綜援,屌醒佢地咪撚再阻街阻 ...
阿單細胞生物,諗野諗自己唔諗其他人,個結論有乜可能準

你講緊係*引大陸喱入關*
知唔知果200萬+1人 實出泥反,肛門咪講大陸超多人有病,唔講之嘛,你係咪出賣香港先

又,淨係香港放大陸人?反中亂港派實吹香港喪權辱國向大陸喱跪低
起碼要大陸都放香港人上去
之前我一再強調,香港既防疫勁廢,班巿民以為好醒成身毒唔去驗,大把無症狀帶菌者,粵澳唔會願意接班仆街入境搞到自己

香港人錢緊要過命,一日幾單就當野,人地粵澳一兩單又封一兩個星期,人地點同你搏

香港人最錯就係以為自己聰明,唔識都要加把聲
無腦分析就收皮聽人講啦

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-26 04:22 PM 發表 查看引用來源

阿單細胞生物,諗野諗自己唔諗其他人,個結論有乜可能準

你講緊係*引大陸喱入關*
知唔知果200萬+1人 實出泥反,肛門咪講大陸超多人有病,唔講之嘛,你係咪出賣香港先

又,淨係香港放大陸人?反中亂港派實吹香港喪權辱國向大陸喱 ...
傻仔,諗咁多假設性問題,2個五毛兄弟唔話你主觀,都話你戇鳩喇😂

政府原本7月份推健康碼,三地政府互認健康碼!你就耐心睇未來一個月,確診數字,跟健康碼安排,吧啦!😂

C字頭隻曱甴咁得閒,係咪囉綜援既哩?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-26 07:56 PM 發表 查看引用來源
C字頭隻曱甴咁得閒,係咪囉綜援既哩?
五毛兄弟最撚叻就係扯東扯西,你條廢柴有勇氣認未?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-25 18:58 發表 查看引用來源

你終於知道你老母做雞做到生花柳你老豆叫雞叫到生愛滋,生咗你個雜種屎忽鬼禍港殃民
我攞综援得鳩閒又嚟****1个臭閪ngtungsee。

扑街5毛生滋狗,扮爱国,收水做野,仔做何妖,女做柒鹅,受百万人日日問候呀媽,光宗耀祖。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-26 04:28 發表 查看引用來源
五毛兄弟最撚叻就係扯東扯西,你條廢柴有勇氣認未?
拒扯東扯西你咪带佢遊花园囉。

問佢喺咪攞傷残津贴,坐輪椅行緊山,

4楼跛脚跳晚舞。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆