上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  447.9k

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-27 10:31 PM 發表 查看引用來源
曱甴好鳩燥喎,係咪係香港對住d大媽對到火滾呀?
五毛兄弟最撚叻就係扯東扯西,你條廢柴有勇氣認未?

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-27 08:53 發表 查看引用來源
五毛兄弟最撚叻就係扯東扯西,你條廢柴有勇氣認未?
廢柴五毛狗點認呀。
呀媽做鷄,呀爸做龟公,呀女做援交,呀仔衰11,條條死罪,佢有吉士認咩,你唔好難為佢啦。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-27 06:31 發表 查看引用來源
曱甴好鳩燥喎,係咪係香港對住d大媽對到火滾呀?
燥唔过對住60姥姥d五毛狗掛。
瀨西瀨到火滚呀?

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-28 03:01 AM 發表 查看引用來源

廢柴五毛狗點認呀。
呀媽做鷄,呀爸做龟公,呀女做援交,呀仔衰11,條條死罪,佢有吉士認咩,你唔好難為佢啦。
佢老母做雞,所以周圍問人係咪𨳒佢老母𨳒到火能滾?😂

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-28 00:23 發表 查看引用來源
三天後便是國慶及中秋長假期,可惜中港未能自由通关
andy_2008, 希望承你貴言. 十月可自由上落.

最遲10月20可以免14日. 不過唔一定比自由行.可能比兩地家庭同商務先. 我老板都唔會比我北上公幹喇, 我對10月可上死心. 11月我都唔會同人爭. 希望12月初可以北上慶生見下BB啦

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-9-28 16:37 發表 查看引用來源
最遲10月20可以免14日. 不過唔一定比自由行.可能比兩地家庭同商務先. 我老板都唔會比我北上公幹喇, 我對10月可上死心. 11月我都唔會同人爭. 希望12月初可以北上慶生見下BB啦 ...
最遲10月20可以免14日, why? How do I know?

健康碼|張建宗指中秋前難通關, 工聯會倡內地港人回港免14天檢測
https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E ... 9%E6%AA%A2%E6%B8%AC
🙂

回覆 2416# 大口Sam 的帖子

正常大部份公司都唔比或不建議上去住先啦,不論你糸出差公幹,直情長駐國內個D一樣。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆