上一頁下一頁
發新話題

再度重遇他 P160《第三十七章 ~ 愛我別走》

收藏  |  訂閱
2.5k  398.0k

今朝返工搭車見到呢個post,今日一日睇晒三十七章,真係好精彩
1.樓主真係好識停頓,每次停頓位都會引人追落去
2.三十七篇文都係甜而不膩,令成個故好似一個愛情小說

Charles真係高高手,佢好明白SL個定位,真係唔過界

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-11-28 04:24 PM 發表 查看引用來源

又或咁講,如果妳係細路女,初出黎做野,Moses又未必輸晒.
女人,有時會喜歡對方以自己為中心,無處不在,而唔係自己可能在對方心目中3甲不入,要他時總是不在. ...
我反而係鍾意佢果份傻勁同直接唔會掩飾。好似Charles呢種成熟又係人夫既,會有好多考慮,無論係佢自己或我既處境都係,雖然某程度係好事,但當時既我會覺得無引。但Moses果種直接,係可以完完全全feel到佢對自己著緊,當時處境既我係好受.... 只係時間耐左會開始覺得煩

引用:
原帖由 bassist 於 2018-11-28 10:49 PM 發表 查看引用來源
多情的人,不能低估。

樓主是性情中人,文章寫得特別岀色。

希望你現在幸福快樂。
多謝你😊

引用:
原帖由 謊塘老師 於 2018-11-29 12:10 AM 發表 查看引用來源
今朝返工搭車見到呢個post,今日一日睇晒三十七章,真係好精彩
1.樓主真係好識停頓,每次停頓位都會引人追落去
2.三十七篇文都係甜而不膩,令成個故好似一個愛情小說

Charles真係高高手,佢好明白SL個定位,真係唔過界 ...
有無掛住睇唔做野先?😆
都多謝你咁有心機睇晒

其實Charles咁高手,係因為佢識抽離

唔會去趟BBQ又有意外啩?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-11-29 12:18 AM 發表 查看引用來源

有無掛住睇唔做野先?😆
都多謝你咁有心機睇晒

其實Charles咁高手,係因為佢識抽離
梗係有啦,因為你次次結尾都會吸引我睇下一章

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-11-28 05:41 PM 發表 查看引用來源

十幾歲時可能會受....但其實好煩.....
女人呢,好得意.男人唔煩佢,又好似唔需要佢,煩佢啦,又講纏人.點先家陣應該?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-11-28 11:54 PM 發表 查看引用來源

你都幾心水清,哈哈
當然啦,壞男人係要識點樣令個女人鐘意自己得心甘命抵架,咁樣都俾唔到個女人,個男人就失職喇.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-11-29 12:12 AM 發表 查看引用來源

我反而係鍾意佢果份傻勁同直接唔會掩飾。好似Charles呢種成熟又係人夫既,會有好多考慮,無論係佢自己或我既處境都係,雖然某程度係好事,但當時既我會覺得無引。但Moses果種直接,係可以完完全全feel到佢對自己著緊,當時處境既我係好受.... 只係時間耐左會開始覺得煩 ...
其實我反而諗,要2個男人同時出現,果種化學作用先起到,即只有一個男人,妳會易招架,而且咩野都只係同自己交代,但當2個男人一齊黎料時,多了很多私心,妒忌心,夾雜真心愛意,成件事當堂有趣刺激左.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-11-29 09:49 AM 發表 查看引用來源

其實我反而諗,要2個男人同時出現,果種化學作用先起到,即只有一個男人,妳會易招架,而且咩野都只係同自己交代,但當2個男人一齊黎料時,多了很多私心,妒忌心,夾雜真心愛意,成件事當堂有趣刺激左. ...
佢2個仲要係一凹一凸,岩岩好互補不足……係呢度得唔到,係個度補反!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆