上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  447.9k

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-28 20:19 發表 查看引用來源

其實係曱甴既幻想國度入面,黃之蜂已經稱帝,周庭係皇后。

曱甴國民日日唔使錢有得屌天使,愛滋惹到全國都係。
你叫向以完做老豆,叫假博士做呀媽啦,五毛狗日日幻想屌毒鹅,瀨大波嘩,惹到週圍武漢病毒,遗害世人,你死100次都冇用呀,武漢五毛狗。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-28 20:42 發表 查看引用來源
最遲10月20可以免14日, why? How do I know?
之前林鄭講,  話最早9月廿幾, 最遲10 月20, 可用健康碼來回兩地免14日嘛, 唔係咩

回覆 2432# 大口Sam 的帖子

她都話如果香港人唔歡迎她會...😂

回覆 2432# 大口Sam 的帖子

凈糸爭取緊居內地之港人返港不用隔離。。。。。。。。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-29 11:55 AM 發表 查看引用來源

咁多師兄講你唔聽既:人地唔信大陸既疫情,人地幻想大陸實情應該爆得勁過美國

而有同樣諗法既,唔止呢度既雞虫
係囉,邊撚個唔撚信呀?
我食定花生睇故事,你噏佢個名出黎,有乜撚野理據證明佢講過,有既話水貨佬同假愛國撚會大大聲吠撐你嫁!😂

回覆 2421# reddoor 的帖子

糸丫,除非你朋友辭職或已經糸退休人仕無所謂隔離咪隔咯時間不是問題。。。

回覆 2426# pkbor 的帖子

都要睇糸內地邊到
內地太大人又超多
好難百分百把控好。。。。。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-29 11:58 AM 發表 查看引用來源

遲早? 日日都有事發生架啦,點呀?

你唔識叫你老婆落泥香港?隔離14日啫
一方面:大陸好撚毒
一方面:我要返上去
精神分裂到咁,點先滿足到? ...
多d睇下新聞,好過長篇大論作完故仔又要俾人串,真係登你班五毛狗辛撚苦😂

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1885091/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%9E%97%E9%84%AD%E6%8C%87%E9%98%B2%E7%96%AB%E6%8E%AA%E6%96%BD%E7%B6%AD%E6%8C%81-%E7%A0%94%E7%A9%B6%E8%AE%93%E5%85%A7%E5%9C%B0%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E5%85%8D%E6%AA%A2%E7%96%AB%E5%9B%9E%E6%B8%AF%E6%8E%A2%E8%A6%AA%E8%A6%86%E8%A8%BA

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-29 12:19 PM 發表 查看引用來源

其實係曱甴既幻想國度入面,黃之蜂已經稱帝,周庭係皇后。

曱甴國民日日唔使錢有得屌天使,愛滋惹到全國都係。
五毛兄弟最撚叻就係扯東扯西,你條廢柴有勇氣認未?

旅遊界促推健康碼, 指零確診才通關失張弛有道方針
https://hd.stheadline.com/news/r ... 3%E6%96%B9%E9%87%9D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆