上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  228.8k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:20 發表 查看引用來源
我正餐都系食肉,外出都系食返肉,介吾到冇肉
食咗肉唔會想再食骨

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:14 發表 查看引用來源
佢妹夫又d食肉獸愛啖啖肉,相信好啱佢口味,但食肉獸偏偏個老婆又骨慘慘
通常呢啲組合大大條道理出去玩, 以前識得條潤餅係高級公務員, 個老婆公認唔低分嗰款, 只係衰微波, 不只一次撞正佢由羅湖過返嚟上水火車上.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:16 發表 查看引用來源
其實好似安同心,安的天后老婆骨慘慘,心又好波又姣,你話吾食都吾系男人喇
心嘅家族血統係公廁系, 隊過都要提防提防

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-5-14 14:21 發表 查看引用來源

食咗肉唔會想再食骨
一定系,食骨系好慘,撞到痛

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-14 14:26 發表 查看引用來源

公廁系,但男人就系偏偏愛食呢d,比我都會食左先算

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:33 發表 查看引用來源
公廁系,但男人就系偏偏愛食呢d,比我都會食左先算
咁盡, 師兄有冇擔心提早腦退化/認知障礙呢 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-14 14:26 發表 查看引用來源

乜類型系公廁系?我吾識睇,但感覺老虎對外面人都好鬼友善,有時友善到好易有錯覺,但對我又吾系,好易郁下就出言不遜

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-14 14:35 發表 查看引用來源

咁盡, 師兄有冇擔心提早腦退化/認知障礙呢 ?
不明?關腦退化乜事

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-14 14:23 發表 查看引用來源

通常呢啲組合大大條道理出去玩, 以前識得條潤餅係高級公務員, 個老婆公認唔低分嗰款, 只係衰微波, 不只一次撞正佢由羅湖過返嚟上水火車上.
男人&女人都會去羅湖,未系疫情前,日日幾多男人女人過關去尋開心,呢d日子都吾知幾時先有返

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:37 發表 查看引用來源
乜類型系公廁系?我吾識睇,但感覺老虎對外面人都好鬼友善,有時友善到好易有錯覺,但對我又吾系,好易郁下就出言不遜
公廁會唔會篩選 JJ 先俾佢放低啲嘢呢 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆