上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  229.0k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:40 發表 查看引用來源
男人&女人都會去羅湖,未系疫情前,日日幾多男人女人過關去尋開心,呢d日子都吾知幾時先有返
其實都不是壞事,吾洗日日對住又冇溝通,各有各去舒發下情緒,總好過對住自己老婆嗌交

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:38 發表 查看引用來源
不明?關腦退化乜事
呢條係醫學題, 當我冇噏過, 繼續開心.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:42 發表 查看引用來源
其實都不是壞事,吾洗日日對住又冇溝通,各有各去舒發下情緒,總好過對住自己老婆嗌交
明白了.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-14 14:41 發表 查看引用來源

公廁會唔會篩選 JJ 先俾佢放低啲嘢呢 ?
人生總會入下公廁,有錢佬就話有私家尿兜,我總吾信d私家尿兜冇比其他人用過🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 14:45 發表 查看引用來源
人生總會入下公廁,有錢佬就話有私家尿兜,我總吾信d私家尿兜冇比其他人用過🤭
分別係時段, 公家無定向, 私家嘅合約期內俾佢都唔敢偷跳, 四周圍都芒住.

男人會對出面上咗年紀有肉地嘅女人有興趣,偏偏對自己老婆冇性趣,會嫌佢又肥又老嘅

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-5-14 14:59 發表 查看引用來源
男人會對出面上咗年紀有肉地嘅女人有興趣,偏偏對自己老婆冇性趣,會嫌佢又肥又老嘅
就系,呢d咁吾好嘅習慣,偏偏就系好多夫妻都有

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 15:03 發表 查看引用來源
早在幾年前,佢妹夫搞了個船河,那次老虎著住件三点式,但d肉都包吾住咁唧左出嚟,果次佢妹夫已經㗳左糖,呢d都吾怪得人,自己隻老虎系要咁著

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 15:03 發表 查看引用來源
Haha.正如淫妻見到其他棍都想試吓,隔離飯係好食啲

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-14 15:06 發表 查看引用來源
早在幾年前,佢妹夫搞了個船河,那次老虎著住件三点式,但d肉都包吾住咁唧左出嚟,果次佢妹夫已經㗳左糖,呢d都吾怪得人,自己隻老虎系要咁著
咁其他人有冇睇到口水流

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆