上一頁下一頁
發新話題

陽萎到想死......

收藏  |  訂閱
316  38.9k

引用:
原帖由 free友 於 2017-8-22 11:04 PM 發表 查看引用來源
小弟陽萎左已經好多年,家計會又睇過,都係開藥,最慘係我呢一年食左藥都快軟,黎緊將會睇秘尿科,但期望不大...唉....................我而家試下連煙都介埋....有陽萎既男人其實等同廢人咁.......冇晒做人樂趣..其實我覺 ...
呢樣野 都幾多原因造成 但係睇你既情況 應該係濫用藥物造成 搞到身體好傷 唔好再濫用藥物啦 如果唔係仲衰

引用:
原帖由 free友 於 2017-8-23 06:04 PM 發表 查看引用來源
小弟陽萎左已經好多年,家計會又睇過,都係開藥,最慘係我呢一年食左藥都快軟,黎緊將會睇秘尿科,但期望不大...唉....................我而家試下連煙都介埋....有陽萎既男人其實等同廢人咁.......冇晒做人樂趣..其實我覺 ...
不用死,是亡陽症,上網可找到多些資料

引用:
原帖由 free友 於 2017-8-23 06:04 PM 發表 查看引用來源
你是否自小打飛機??

引用:
食咩藥喔 有醫生介紹比你 要先pm

食生蠔, 親身試好有用

引用:
原帖由 無常999 於 2017-9-5 12:43 AM 發表 查看引用來源

不用死,是亡陽症,上網可找到多些資料
其實上網睇左好多資料~所以緊加感覺到冇希望

引用:
原帖由 MaxBoy~ 於 2017-9-4 11:43 PM 發表 查看引用來源

呢樣野 都幾多原因造成 但係睇你既情況 應該係濫用藥物造成 搞到身體好傷 唔好再濫用藥物啦 如果唔係仲衰
而家乜藥都唔食~

其實絕望不妨試一試中醫 除左食藥之外針灸都有啲關係 但係都係要畀好多錢囉 請問幾多歲呀 如果仲年青嘅唔掂喎咁樣 成 世 幸福冇曬喎

引用:
原帖由 free友 於 2017-9-5 09:46 PM 發表 查看引用來源

上去找,亡陽症,😆

引用:
原帖由 free友 於 2017-9-5 09:46 PM 發表 查看引用來源

快找,亡陽論,有見地

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆