上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
762  207.2k

回覆 239# 一級技工 的帖子

我系疫情前去過,幫襯過3,4次左右啦老闆娘都按過2次連升空費500,我多數夜麻麻去的10點後,按背咁上下就會問推唔堆油

回覆 1# 一級技工 的帖子

尊重技C,50貼士,非常好

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-6-2 11:35 發表 查看引用來源
搬了後,約了二次都話不得閒,冇找了!可能生意好左!!
昨天,約藍毛,又話不在店,細問之下,原來有25報串,話將佢寫上網!可能比佢看了
所以佢估到係我!!邊個25報串!大家師兄分享好與不好的CF,小點中伏,請不要同CF講番!

回覆 234# q00oman 的帖子

師兄係咪紙暈間,好似無開

回覆 244# bobshu 的帖子

係阿。。。。。。。
佢尋日wechat仲有約客喎
同場加影 鈴wechat擺嘅相

附件

引用:
原帖由 q00oman 於 2020-6-7 23:33 發表 查看引用來源
係阿。。。。。。。
師兄好嘢wow,加到玲!
好快可以私約了

引用:
原帖由 q00oman 於 2020-6-7 23:33 發表 查看引用來源
係阿。。。。。。。
呢個係唔係就係聞魚中心對面要上一層既老闆娘。

引用:
係阿。。。。。。。
條鍊好乸貴噃

回覆 245# q00oman 的帖子

佢係可以大既? 同場有無D都正架?最好有車牌

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-6-7 08:21 發表 查看引用來源
昨天,約藍毛,又話不在店,細問之下,原來有25報串,話將佢寫上網!可能比佢看了
所以佢估到係我!!邊個25報串!大家師兄分享好與不好的CF,小點中伏,請不要同CF講番! ...
總有人會拿這些做人情😩😩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆