上一頁下一頁
發新話題

瞓唔著嘅你,通常會唔會選擇自慰令自己入睡?

收藏  |  訂閱
267  7.0k

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-3-10 13:31 發表 查看引用來源

早瞓早醒身子好呀,阿寶。

話說小弟晚晚臨瞓必定花10分鐘左右諗淫嘢(極度重口味),唔諗真係好難瞓得著。
唉⋯⋯以為今晚又有覺好瞓,點知瞓左個幾鐘就醒咗,而家又眼光光⋯⋯

重口味野我都會諗呀,例如比一大班人rough gangbang,比人綁住強姦,用高強度sex toy不停插同震到抽筋爆水,多人顏射口爆之類,反正唔會喺現實發生嗰啲。
一陣又要開返套唻睇吓。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-11 03:55 發表 查看引用來源
唉⋯⋯以為今晚又有覺好瞓,點知瞓左個幾鐘就醒咗,而家又眼光光⋯⋯

重口味野我都會諗呀,例如比一大班人rough gangbang,比人綁住強姦,用高強度sex toy不停插同震到抽筋爆水,多人顏射口爆之類,反正唔會喺現實發生嗰啲。
一陣 ...
睇少d喇! 壞腦架!

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-3-11 10:51 發表 查看引用來源

睇少d喇! 壞腦架!
已經睇得小架喇

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-11 12:54 發表 查看引用來源
已經睇得小架喇
好似我咁正正常常,唔會亂諗野

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-11 05:55 AM 發表 查看引用來源

一陣 ...
竟然...阿寶都有鋪“幻想被輪姦”癮?幾激喎又。😳

不過其實小弟同你都不遑多讓!SM大亂交、五花大綁、鞭刑、水戰、甚至喺公衆地方被好多人睇住野交,等等。😙😙😙

諗吓諗吓好快就硬住見周公。😴

仲會好好瞓。😌😌😌

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-3-11 13:28 發表 查看引用來源

好似我咁正正常常,唔會亂諗野
冇亂諗嘢呀,瞓唔到咋嘛

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-3-11 14:44 發表 查看引用來源

竟然...阿寶都有鋪“幻想被輪姦”癮?幾激喎又。😳

不過其實小弟同你都不遑多讓!SM大亂交、五花大綁、鞭刑、水戰、甚至喺公衆地方被好多人睇住野交,等等。😙😙😙

諗吓諗吓好快就硬住見周公。😴

仲會好好瞓。😌😌😌 ...
有時諗諗吓就瞓著左😂😂幻想下啫,又唔係真嘅,冇乜所謂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-11 16:01 發表 查看引用來源
冇亂諗嘢呀,瞓唔到咋嘛
開心完就一定訓到

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-3-11 16:11 發表 查看引用來源

開心完就一定訓到
咁更係啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-11 18:29 發表 查看引用來源
咁更係啦
希望疫情好D,你地見多D就唔使咁成日忍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆