上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
4.4k  148.4k

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-16 00:34 發表

好利威---拼後状態可期進一歩提升・而一哩亦為合適路程・但本人同場另有目標馬所在・故只用作配算了。
係邊隻? 勝利飛駒俊歡騰??

引用:
原帖由 一燈 於 2006-11-16 02:52 AM 發表

係邊隻? 勝利飛駒 定 俊歡騰??
兩隻都唔係!!:035: ・・・不過排位後操開果個騎師竟然騎左另一隻:026: ・今次真係想熱都難啦!!:071:

金碧明珠? 定係詩情畫意呀

引用:
原帖由 jerrytso 於 2006-11-16 08:09 PM 發表
金碧明珠? 定係詩情畫意呀
你真係醒!!:036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-16 12:34 AM 發表

話咁快就捱完今晩8場泥地:041: ・又到研究你個幾隻明星馬既時候了:131: 。

玉蜻蜓---情況一如「恆生指數」・雖然仲有一定既上升空間・但今次連一隻擔飛既對手都無・亦睇唔 ...
哈...都幾好喎...尋晚跑泥地...咁岩我又唔得閒...所以全日埋單計數係0...乜都冇買過...哈...買既話又係未必贏...可能為左隻"千禧之光"嗌餐死添呀...:071:

講番星期日先...大戰連場...睇左閣下幾隻馬既分析..."玉蜻蜓"今次睇法真係不謀而合...名氣馬加PPG新星..已經先後贏左2場...計馬當然未止步...但係贏完2場真係驚呢類馬要兜一兜先...所以今次水位未必好值搏...上2次贏左既話可以買番少少..冇既唔好太過興奮咁排完又排黎買啦...

"鴻運至尊"都係那句啦..世@@暽L既馬唔可以好狠咁批死佢....因為佢可能真係潛力大到冇人有...但係如果要跳到黎平磅同"精英大師"呢種級數既短途馬跑...而睇番上次仲係贏緊"青蝠王"既話...呢場都贏得今季短途馬王非佢莫屬啦...我諗馬房太心急想趕國際賽先報呢場啦...賠率太熱既話真係睇下佢跑算...我都希望佢真係贏到...但係正如閣下所講...今季短短時間已經搏左3場...上次谷草1200已經開始要用力...小心谷得過盡整傷左隻好好前景既馬兒...

引用:
原帖由 一燈 於 2006-11-16 02:52 AM 發表

係邊隻? 勝利飛駒 定 俊歡騰??
插一插咀...個人覺得"勝利飛駒"高峰已過...下注前請諗清楚...:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-16 09:27 PM 發表

你真係醒!!:036:
朋友...我打算短期內整番個基金形式既投注戰略提供...得閒多d黎支持下啦...:071:

*****:131: 「權威賽馬基金投資組合」:131: *****
第7塲)4.長驅---以上季3歳之齡於(第570塲)火拼一衆年長當起馬之表現・相信今季轉4歳後必為一匹絶不平凡之馬:036: ・雖一直有不少朋友認為此駒係一匹早熟早殘之馬・但血統早巳顯示此系馬大多要4歳後才會踏入大熟高峰期・而從上季(告東尼)處理此駒温和的操練手法更清柝可見上季只為適應期而巳:071: 。而今季開鑼日竟於毫無準備下隨意跑了一場無里頭的田草1200米賽事・原因大家不必深究・相信不但與上季尾(第688場)慢閘事件有關更早為今次重臨田草1200米作好閘前反應測試:098: ・而在開鑼日賽後一直例課無缺勤操不懈・直至早前拍跳「叻蝦王 」一課巳見勇況甚盛・而埋門再拍「富盈」一課更見勢如破竹:023: ・今操勇睇準對手而來・以(告東尼)既能耐當不會空手而回了。:098: 而同塲有不敗雄獅「幸運寶貝」雖會對其構成不少壓力・但同時亦為其増添不少賠率・有此情況出現亦正是本(對冲基金)運作的黄金時機了。:131: :098:
對冲投資策略:
A.)第7塲)獨贏 4.長驅   毎注1000$
B.)第7塲)連贏 4.長驅幸運寶貝 毎注1000$  
C.)第7塲)三重彩
單式馬膽:   4.長驅-->3.6.8.10. 毎注20$=240$
指定位置馬膽:
(第1名)4.10.(第2名)4.10.(第3名)3.6.8 毎注40$=240$
(第1名)4.(第2名)3.10.(第3名)3.6.8.10 毎注30$=180$
(第1名)6.10.(第2名)4.(第3名)3.6.8.10 毎注30$=180$ 
(第1名)4.(第2名)3.6.10.(第3名)F   毎注05$=165$
(第1名)3.6.10.(第2名)4.(第3名)F   毎注05$=165$=合共2990$

記住剩底果10蚊係留番搭車返屋企架!!:095: :071:

巧合撞對而已
3千蚊於我而言太多了吧!!
不過值得一試啦當然
齊齊嗌破喉嚨吧到時!!
winwinwin!!!

乜咁o岩呀!我又係前晚睇完晨操後 mark 低左長驅。
呢場我諗住大注單q
另外 三重彩 第一名 4 10 第二名 4 10 第三名 3 6

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆