上一頁下一頁
發新話題

再度重遇他 P160《第三十七章 ~ 愛我別走》

收藏  |  訂閱
2.5k  397.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-11-28 12:55 PM 發表 查看引用來源

當然,Charles雖然自私,但明白人性,更明白女人想要咩,更重要係......佢可以令女人明白,要同佢相處,女人要做咩黎配合,大家先可以一齊.唔一齊係辛苦既,但會好期待等待到既一起.Charles角色上唔討好,但至少唔拖泥帶水. ...
無錯。Charles 在故事中並不討好,甚至賤男,有家庭仍然這樣。但現實中,他目標明確,給女性的訊息亦好清楚,沒有說謊。

引用:
原帖由 degree06 於 2018-11-28 01:21 PM 發表 查看引用來源
Moses太愛妳:smile_40:
我真的想了解。為什麼世上有這種暖男?

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-11-29 11:04 AM 發表 查看引用來源

其實可能壞男人已具備無限的吸引力,女人更可能都會有征服感,想做他的唯一。
咁先殺死女人。永遠不會成為他的唯一,不能擁有他。女人便越不甘心

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-11-30 10:25 AM 發表 查看引用來源

可惜既係,壞男人會甘心於得一個女人,就唔係壞男人呢~~~~
壞男人最吸引之一係,令女人抱有希望成為第一,記住,係第一重要,唔一定要唯一.
女人好霸道㗎!
唔唯一........hmmmmmmm

有其他女人?咁我要做佢「唯一」愛嘅女人呀!唔准愛其他㗎

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-12-7 07:27 PM 發表 查看引用來源

我真的想了解。為什麼世上有這種暖男?
因為人有無限可能。cat姐喜歡Moses or Charles?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-12-7 07:18 PM 發表 查看引用來源

令人不想傷害他
就算受傷都想和愛既人一齊。Moses會覺得好好彩,有機會和自己所愛既人一齊。

引用:
原帖由 degree06 於 2018-12-7 08:42 PM 發表 查看引用來源

就算受傷都想和愛既人一齊。Moses會覺得好好彩,有機會和自己所愛既人一齊。
一定很愛她。寧願一直在旁守護不離開

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-12-8 08:01 AM 發表 查看引用來源

一定很愛她。寧願一直在旁守護不離開
愛既力量係很強大。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-12-7 07:25 PM 發表 查看引用來源

無錯。Charles 在故事中並不討好,甚至賤男,有家庭仍然這樣。但現實中,他目標明確,給女性的訊息亦好清楚,沒有說謊。
Kat師妹,一個沒有說謊的賤男............可惜都係賤男,首要係........佢要夠魅力,HAHA

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-12-7 07:57 PM 發表 查看引用來源

女人好霸道㗎!
唔唯一........hmmmmmmm

有其他女人?咁我要做佢「唯一」愛嘅女人呀!唔准愛其他㗎
男人會令妳以為唯一,但其實有日妳知道妳只係大眾時,佢就會講妳知妳係最重要,係佢心裡既第一,咁......妳走定唔走先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆