上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  150.1k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-15 14:41 發表 查看引用來源

即我成日諗,日常既浪漫當然女方會甜入心,咁床上既無比激情,女方反應係騙不了人。
咁女方其實會掛住邊樣多D呢?又好似無得比較。
但我地男人,會令女方係肉慾上得到滿足歡悅而份外自豪的。
至少我經驗會講我知,如果女方對 ...
絕對認同師兄的說法,
師姐對她早已情根深中,
所以床上溫馨事,
已很易令師姐動情,
當然,男角的能耐也不簡單。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-15 14:43 發表 查看引用來源
房裡房外兩個世界
嘩!好耐無搭過你訕了!
你被私有化了嗎?

引用:
原帖由 bcm 於 2020-1-15 14:12 發表 查看引用來源

支持阿cat~
謝謝b師姐!獻醜啦!😗😗😗

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-15 14:22 發表 查看引用來源
睇得出男主對你好細心,又會怕你凍同你蓋被,又會幫你著鞋
說實在,我咁大個人未被人照顧得咁仔細。所以男主對我黎講係超級寵我!我對住佢係一個大細路!

係佢身上面學到的,對我自己既關係都有一定幫助😛😛😛所以我很感激男主令我變成更好既女人。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-15 14:56 發表 查看引用來源

我收埋晒了........... 自從朋友走左之後,我好似想搵返一D遺忘左既野.

今個星期係我全年最free既一段日子,所以最近我搵返好耐無見既朋友,再聚一聚,係呢個年初,定好個目標.
至於女啦嘛,就等師兄你有update報告下, ...
可能我人唔夠感性,無諗呢D

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-1-15 14:37 發表 查看引用來源
最好係離開房之後關係reset,冇顧慮
係呀!平時係好朋友。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-15 14:41 發表 查看引用來源

即我成日諗,日常既浪漫當然女方會甜入心,咁床上既無比激情,女方反應係騙不了人。
咁女方其實會掛住邊樣多D呢?又好似無得比較。
但我地男人,會令女方係肉慾上得到滿足歡悅而份外自豪的。
至少我經驗會講我知,如果女方對 ...
So far我算係幾好彩,我既partner都係幾好技巧。所以我很enjoy做愛這回事。

浪漫係我人生中甚少出現😝😝😝so sad! 但激情過後既回味就常有。所以我都答唔到龍兄你鐘意邊樣。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-15 15:09 發表 查看引用來源

寫得唔錯啊!
道出女人做愛的心路歷程,
好睇,正啊!
還會再有更新嗎?
應該暫時唔會啦!無咩idea

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-15 15:12 發表 查看引用來源

絕對認同師兄的說法,
師姐對她早已情根深中,
所以床上溫馨事,
已很易令師姐動情,
男既在床上、在床以外既溫馨又激情,應該都好受女性歡迎~~
Hipocat師妹既男主,好似有齊晒以上。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-15 15:12 發表 查看引用來源

絕對認同師兄的說法,
師姐對她早已情根深中,
所以床上溫馨事,
已很易令師姐動情,
下?平時我係要打死男主個種黎架啊!佢激少我一陣我已經要還神!😝😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆