上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  150.2k

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-15 15:22 發表 查看引用來源

可能我人唔夠感性,無諗呢D
咁應該係師兄比較灑脫D,唔需要呢方面遮.
但呢件事更令我關心多左身邊人係真既.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-15 15:31 發表 查看引用來源

男既在床上、在床以外既溫馨又激情,應該都好受女性歡迎~~
Hipocat師妹既男主,好似有齊晒以上。
我唔否定男主係對我係細心!但房內既激情,係唔會帶出房外。
平時男主係比我追打,激到我五顏六色既壞蛋來的!😝😝😝

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-15 15:26 發表 查看引用來源

So far我算係幾好彩,我既partner都係幾好技巧。所以我很enjoy做愛這回事。

浪漫係我人生中甚少出現😝😝😝so sad! 但激情過後既回味就常有。所以我都答唔到龍兄你鐘意邊樣。 ...
HAHA.......又唔係有齊先叫滿足既,啱自己需要先最重要。
而且男主夠細心又好體能,師妹應該次次都好回味就真。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-1-15 15:22 發表 查看引用來源

可能我人唔夠感性,無諗呢D
咪好囉,唔洗諗咁多

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-15 15:33 發表 查看引用來源

咁應該係師兄比較灑脫D,唔需要呢方面遮.
但呢件事更令我關心多左身邊人係真既.
我覺得人生會遇好多過客,總有些一齊行最後亦都分道揚鑣
好多野帶不走捉不住,我唔會再咁用力去維持一個狀況

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-1-15 15:36 發表 查看引用來源
咪好囉,唔洗諗咁多
諗係無意思,每個人決定都唔同
唔會諗左會改變件事結果只係浪費時間

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-15 15:13 發表 查看引用來源

嘩!好耐無搭過你訕了!
你被私有化了嗎?
我唔係廿年前已經被私有化咗喇咩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-15 15:31 發表 查看引用來源

男既在床上、在床以外既溫馨又激情,應該都好受女性歡迎~~
Hipocat師妹既男主,好似有齊晒以上。
即是無得拗手瓜啦!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-15 15:31 發表 查看引用來源

下?平時我係要打死男主個種黎架啊!佢激少我一陣我已經要還神!😝😝😝
呢D叫愛之深,恨之徹切啊!🤭

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-15 15:35 發表 查看引用來源

我唔否定男主係對我係細心!但房內既激情,係唔會帶出房外。
平時男主係比我追打,激到我五顏六色既壞蛋來的!😝😝😝
呢D就是他特別為你製造的情趣啊!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆