上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

好想要原圖喔....已經pm左😭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
本來諗住睇晒所有post,有更新先開始回覆、求圖,但係睇到呢一段真係忍唔住唔住,隻鮑好pink好嫩,係個mon見到都想啜落去
ching真係好幸福
唔知可唔可以有原圖可以喪J

如果我係送貨工人,姊妹個老公或者三叔,一定偷偷地入厠所除咗條底褲,著條勁短勁鬆短褲,露番俾你太太睇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-30 05:10 PM 發表 查看引用來源
好耐冇上過嚟,老實講 宜家咁嘅時勢真係冇心情。唔好講話出帖,就連上嚟香討嘅心情我都冇。不過政治野呢到唔講啦,其實我冇上嚟唔代表我同老婆冇自己兩公婆玩嘅。今日突然間想出返帖。。。

大家記唔記得,早排遊行 因為知道返屋企會好麻煩 所以我同老婆咪去咗佢姊妹同佢老公屋企過夜嘅,我老婆仲因為著住條短褲太短喺sofa到走0西光俾佢姊妹老公𥄫嘅。早幾日我哋同佢哋再一齊出咗去,因為冇車返屋企所以我同老婆照舊 ...
求原圖🙇🏼‍♂️

呢排又忙返 襯啱啱老婆naughty發咗張相嚟引我加上宜家有少少空檔,出吓張相先。近排好多兄弟都話我老婆對腳好靚叫我出多啲腳相。咁呢張就奉獻俾各位鐘意腳嘅朋友。

老婆頭先同個同事出咗去見客。

老婆: 一陣見嗰個客超鹹濕

我: 佢鹹濕過你?

老婆: 對眼鹹濕過我

我: 咁好多男人對眼都鹹濕過你架啦

冇覆我一段時間

老婆: 到咗啦

我: 你今日著咩呀

老婆: 唔關你事

我: 咩料?😂

老婆: 頭先同你講我見個鹹濕客你都唔care,我係唔係自己去你連問都冇問過,我著咩你care嚟做咩?

我: 哈哈 你尋晚講咗你同XX去架啦嘛 😅

老婆: 有咩 咁你都可以關心吓叫我小心啲架

我: 係冇錯 我唔啱sorry老婆大人,咁你一定要小心啲佢

老婆: 太遲啦,我宜家唔會小心架啦。
我仲會大膽啲益佢添

我: wow wow 😍😍
危險呀老婆大人

老婆: 🤬😡😡🤬🤬🤬

衰婆扮嬲,根本就自己想玩。。

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-3 02:31 PM 發表 查看引用來源
呢排又忙返 襯啱啱老婆naughty發咗張相嚟引我加上宜家有少少空檔,出吓張相先。近排好多兄弟都話我老婆對腳好靚叫我出多啲腳相。咁呢張就奉獻俾各位鐘意腳嘅朋友。

冇覆我一段時間

...
No underwear ?:smile_47:

返工都比亞嫂攪到硬哂!求原圖!j吓先

白雪雪 滑嘟嘟

又有更新,正!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-3 02:31 PM 發表 查看引用來源

冇覆我一段時間

...
呀嫂應該俾你搞到有鋪露出癮

上一頁下一頁
發新話題