上一頁下一頁
發新話題

給主人的生日禮物-深喉(更新part 2 在p.10)

收藏  |  訂閱
304  33.4k

咁咪就係少好多樂趣囉,奶妳下面可以奶到妳想要同有高潮,尤其玩69,大家一齊爽,我會特別落力奶,連女仔C眼我都會奶埋鑽埋,好爽架!

下面污乜糟啫,扑嘢又驚呢樣又怕呢樣咁唔投入,邊好玩,身體無話邊到係污糟架,男人碌嘢痾尿夠污糟,妳又肯含?

唔想俾人奶就係妳笨,唔係騙妳,我又無份奶妳,呃妳無用,妳問下俾人奶閪嘅女人爽唔爽,尤其舔妳陰蒂時。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-11 22:51 發表 查看引用來源

主人唔奶妹妹架
我唔習慣被人奶
女人下面dirty
唔想比人奶

你睇晒文未?唔好齋睇相

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-12 09:26 發表 查看引用來源
唔係嘛,同女口交係我指定動作,佢唔俾我舔我會唔開心喎,舔閪咁好玩,最鍾意奶到個女仔叫床又出晒水,好有滿足感架。

細個時覺得dirty
十幾年來主人又唔會俾我口交
我現在唔習慣
而且他唔鍾意我就無架喇

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-12 09:41 發表 查看引用來源
咁咪就係少好多樂趣囉,奶妳下面可以奶到妳想要同有高潮,尤其玩69,大家一齊爽,我會特別落力奶,連女仔C眼我都會奶埋鑽埋,好爽架!

下面污乜糟啫,扑嘢又驚呢樣又怕呢樣咁唔投入,邊好玩,身體無話邊到係污糟架,男人碌嘢痾尿夠污糟,妳 ...
我69專心唔到
掛住享受就會懶惰含得唔好哈哈

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-12 09:31 發表 查看引用來源
梗係唔係多毛夠淫,無毛白虎先淫賤,無毛阻住,一除就乜都俾人睇晒,白虎妹呢啲先淫賤。
妳又試下佢反應,唔話佢知剃晒啲毛佢,臀毛都剃乾淨,包佢見到條嘢硬過鐵柱,分分鐘從來唔奶妳個閪嘅佢,飛撲埋妳下面狂舔。

...
但生返出來時會好唔舒服
要keep 住剃
我問過主人剃唔剃他話鍾意多毛
所以一直無攪
下次白虎可能他有驚喜哈哈

性歡樂係講自然同感覺,妳唔需要因為舒服就覺得含得唔夠落力,對方奶緊妳都會好high。妳享受緊時,鍾意咪含下,再唔係撩下佢C眼,揸實佢碌嘢都得,總之雙方投入就好玩好feel。做愛就係要夠淫先爽。怕呢樣怕個樣不如著番衫捉波子棋。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-12 10:48 發表 查看引用來源
我69專心唔到
掛住享受就會懶惰含得唔好哈哈

咪就係俾個驚喜佢囉!
佢一除妳條褲,點解無晒毛嘅?😳
屌,乜原來隻奴無晒毛咁撚正,成個閪個線條一覽無遺,以前俾啲毛阻住晒,真係睇見白滑嘅下體,好想奶落去啊。都係唔理咁多,撥開佢嘅陰唇就舔落去爽下先。含下隻奴嘅陰蒂,無晒啲毛阻住真爽,又有視覺效果。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-12 10:52 發表 查看引用來源
但生返出來時會好唔舒服
要keep 住剃
我問過主人剃唔剃他話鍾意多毛
所以一直無攪
下次白虎可能他有驚喜哈哈

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-12 11:03 發表 查看引用來源
咪就係俾個驚喜佢囉!
佢一除妳條褲,點解無晒毛嘅?😳
屌,乜原來隻奴無晒毛咁撚正,成個閪個線條一覽無遺,以前俾啲毛阻住晒,真係睇見白滑嘅下體,好想奶落去啊。都係唔理咁多,撥開佢嘅陰唇就舔落去爽下先。含下隻奴嘅陰蒂,無晒啲毛 ...
無幾可唔鍾意無毛

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-12 13:45 發表 查看引用來源

無幾可唔鍾意無毛
我唔知,主人話鍾意多毛
可能他唔想我攪咁多野
我都覺得無毛靚d

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-12 14:53 發表 查看引用來源

我唔知,主人話鍾意多毛
可能他唔想我攪咁多野
我都覺得無毛靚d
我同SP講 我係有晚無聊 搽左脫毛膏 無左毛啦

見面果時佢奶到我嗌等等唔好奶住都聽唔到 XD

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-12-12 15:13 發表 查看引用來源

我同SP講 我係有晚無聊 搽左脫毛膏 無左毛啦

見面果時佢奶到我嗌等等唔好奶住都聽唔到 XD
就算無毛主人都唔會奶架
他唔鍾意的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆