上一頁下一頁
發新話題

着校服攪嘢經驗1,2,3,4,5,6

收藏  |  訂閱
281  92.5k

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-25 01:41 發表 查看引用來源

有奶有腸有蛋,黎個早餐先😎
下文繼續

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2022-3-25 01:50 發表 查看引用來源
下文繼續
仲有冇下文?

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-25 01:52 發表 查看引用來源

仲有冇下文?
頭先講到老公同我係飯台上開始。佢一開始慢慢抽插,我係咁纜住佢不停咁跟著高潮嘅感覺呻吟。跟住老公話換姿勢,係後面入,我向前趴係台上。佢暖暖個下體不停插入,豐滿嘅感覺塞滿我陰道嘅空間,佢下體剛好摩擦住我陰道內一個敏感點,好快我就濕曬,水跟著大比流,我估計大概一分鐘我就高潮左。啊啊呃嗯嗯噢喔………我忍唔住叫。
之後我地乾脆係地上,用男上女下姿勢衝刺。涼浸浸嘅地下比左另類快感,我地兩個一齊呻吟。啊我射啦!老公叫做幾下,啊 啊 啊。我又跟著呻吟,啊啊喲哦喔。我地一齊高潮,佢射左。我當然唔知只一次高潮。
第一次白天,係廚房,放工返屋企連衫都未換嘅一次幸福做愛。

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2022-3-25 02:39 發表 查看引用來源
頭先講到老公同我係飯台上開始。佢一開始慢慢抽插,我係咁纜住佢不停咁跟著高潮嘅感覺呻吟。跟住老公話換姿勢,係後面入,我向前趴係台上。佢暖暖個下體不停插入,豐滿嘅感覺塞滿我陰道嘅空間,佢下體剛好摩擦住我陰道內一個敏 ...
唔會周圍好肥咩?

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-1-24 18:35 發表 查看引用來源

除咗用手口,我最鍾意用不同嘅玩具同D學生妹玩,佢地都未玩過,所以D反應好Q正!

分享其中一條女, 果次接咗條女放學,搭船去離島玩,果時架船好少人,我好Q咸咁伸咗隻手入去條女校服裙入面係咁摷,一邊"卒"佢隻鮑仔一邊 ...
繼續講埋 上次喺度假屋......我帶佢上疏化,擘開佢對腳成M字,砌佢一獲,呢個姿勢可以比佢睇住我碌嘢插入去, 係咁睇住我又出又入,超淫,我feel倒佢入面越黎越濕,望下條J,佢D汁黏住我成條J,正到痴線,跟住就轉姿勢,我坐疏化,叫佢坐上黎我度,佢自已上下咁騎,一路騎,一路kiss,又捲起佢上身校服同胸圍,啜佢對波仔,之後叫佢轉身扶住疏化背,硊响疏化, 趷高個patpat,拉高校裙,然後再用震旦玩佢陰蒂,佢high到汁到流晒出黎,我再用支會轉動嘅淫棒插入佢個蜜洞度玩,佢猛話唔好,但好快就高潮都黎埋,全身抽搐,呢個時候我就由後面頂入去 , 我最鍾意呢一招,頂得好入,又好易發力,好快我已經頂唔順, 抽出黎射落佢條裙度,好滿足!

跟住到夜晚仲綁住佢黎玩,下次再分享

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-4-11 10:37 發表 查看引用來源
繼續講埋 上次喺度假屋......我帶佢上疏化,擘開佢對腳成M字,砌佢一獲,呢個姿勢可以比佢睇住我碌嘢插入去, 係咁睇住我又出又入,超淫,我feel倒佢入面越黎越濕,望下條J,佢D汁黏住我成條J,正到痴線,跟住就轉姿勢,我坐疏化,叫 ...
無啦?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2021-12-16 15:27 發表 查看引用來源
個姨姨大我幾年
屌到佢話唔好停
仲要多幾次🤦‍♂️
咁年紀唔大喎, 咁食左幾多次?

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-5-8 03:41 發表 查看引用來源

咁年紀唔大喎, 咁食左幾多次?
細個10拎歲就多ge..大個就難搵難識了..以前仲有icq, 香討同交友app興旺果陣易搵d..而家哩度已死了

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2022-5-12 08:44 發表 查看引用來源
細個10拎歲就多ge..大個就難搵難識了..以前仲有icq, 香討同交友app興旺果陣易搵d..而家哩度已死了
睇來ching之前應該食過好多!😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-4-11 10:37 發表 查看引用來源
繼續講埋 上次喺度假屋......我帶佢上疏化,擘開佢對腳成M字,砌佢一獲,呢個姿勢可以比佢睇住我碌嘢插入去, 係咁睇住我又出又入,超淫,我feel倒佢入面越黎越濕,望下條J,佢D汁黏住我成條J,正到痴線,跟住就轉姿勢,我坐疏化,叫 ...
繼續講到夜晚

首先黎個特襲,趁佢冲緊涼入去搞佢,從後伸手上下盡摷,又一邊錫佢耳仔,搞到佢慶晒,然後令佢坐响浴缸邊M字開腳咁比我乃佢個西,又用防水震棒玩佢陰蒂,搞到佢D汁流晒出黎,高潮到對腳特然抽搐係咁又打開又合埋好Q正,跟住佢幫我含J,搞到我條J超硬嘅時候我地就企响塊鏡前面,我由後面入,最後射落佢pad度。

休息一陣就入房,我準備咗套日本水手裝校服同白色胸圍底底比佢著,要佢扮日本學生妹比我玩。女友本身就係學生妹,所以著住日本校服都特別正,我仲拉高佢上半身校服同入面嘅胸圍,剝咗佢條底褲掛咗响大髀,仲要綁住佢雙手,又綁住左右腳等佢對腳擘開成M字訓响床,淨係見倒佢咁樣已經令我興奮到爆,我仲帶咗幾支不同款式嘅玩具黎玩佢,睇下邊支可以搞到佢最high,搞到佢高潮不斷咁黎,全身抽搐咗好多次,床單都濕Q晒,跟住就拉高條裙先同佢玩狗仔式,綁住佢雙手特別有征服感,然後轉姿勢要佢坐上黎自已郁玩女上,最後就玩男上顏射佢,好Q滿足!

果次係果個學生妹女友第一次玩sex toy, 第一次就同佢玩齊震旦,旋轉震棒,大頭震盪器(AV入面好鍾意玩果隻)等嘅玩具,第一次連續高潮,仲係第一次比我顏射,我射咗好多搞到佢成面都係,好鬼正!

下次講其他扑學生妹經驗..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆