上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻的秘密

收藏  |  訂閱
274  42.2k

回覆 250# moliu1 的帖子

我是兼職,佢是我阿頭,起初衹是找個人倾下計,初初佢都唔係好彩我,及後我走左,再次找佢,大家都很好倾,因家庭有D事,沒有人幫助自己,及後SP幫我渡過難關,後來有一天坐佢車,佢車我返家,大家情不自禁,kiss上來,心底裡的欲火比佢點起左。有次同佢行後,佢话好倦,於是比佢車左去尖沙咀维x時租酒店渡過一刻,可能SP好耐冇做,插左十幾下就射入左,好多好多精液流出,大家攬住睡,從來没有咁滿足。

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-14 14:26 發表 查看引用來源
我是兼職,佢是我阿頭,起初衹是找個人倾下計,初初佢都唔係好彩我,及後我走左,再次找佢,大家都很好倾,因家庭有D事,沒有人幫助自己,及後SP幫我渡過難關,後來有一天坐佢車,佢車我返家,大家情不自禁,kiss上來,心底裡的欲火比佢點起左。 ...
幾開心喎, 你同佢發生關係前, 幾耐冇做?

回覆 252# moliu1 的帖子

2 年多,前夫有問題,硬唔起,點啜都冇用,自己有枝棒子收在保險箱到,夜晚有需要時自己解決,現在有sp,佢都有用棒棒,佢先搞到我有幾次高潮先,然後我再坐上去UN,佢话同佢老婆做一定要吃偉哥,同我做就不需要,可能我用口服侍得佢硬。

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-14 15:02 發表 查看引用來源
2 年多,前夫有問題,硬唔起,點啜都冇用,自己有枝棒子收在保險箱到,夜晚有需要時自己解決,現在有sp,佢都有用棒棒,佢先搞到我有幾次高潮先,然後我再坐上去UN,佢话同佢老婆做一定要吃偉哥,同我做就不需要,可能我用口服侍得佢硬。 ...
而家可以享受就開心啦...但而家仲有冇用棒棒?
佢老婆唔用口幫佢?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-14 15:02 發表 查看引用來源
2 年多,前夫有問題,硬唔起,點啜都冇用,自己有枝棒子收在保險箱到,夜晚有需要時自己解決,現在有sp,佢都有用棒棒,佢先搞到我有幾次高潮先,然後我再坐上去UN,佢话同佢老婆做一定要吃偉哥,同我做就不需要,可能我用口服侍得佢硬。 ...
係中意你加上新鮮感所以容易硬、 佢對住老婆一來咁多年又或者感情淡了所以咪唔硬

引用:
原帖由 jabichan 於 2022-1-15 08:50 發表 查看引用來源

係中意你加上新鮮感所以容易硬、 佢對住老婆一來咁多年又或者感情淡了所以咪唔硬
正撚常呀,屌西講新鮮感,其次系刺激感,老婆屌上10年都硬到已好撚吾錯🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2022-1-15 18:21 發表 查看引用來源
正撚常呀,屌西講新鮮感,其次系刺激感,老婆屌上10年都硬到已好撚吾錯🤭
寶兄最近有冇食到新女?😉

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2022-1-15 18:21 發表 查看引用來源
經驗之談👍🏻

引用:
原帖由 jabichan 於 2022-1-15 08:50 發表 查看引用來源

SP 最近又找我,我话M完之後可以玩得方D,佢话會吃多些補品。

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-17 10:56 發表 查看引用來源

SP 最近又找我,我话M完之後可以玩得方D,佢话會吃多些補品。
會點樣放法?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆