上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

求原圖

原來阿嫂個pat都好正,樓主有冇成日後入推到啪啪聲?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-9 07:39 PM 發表 查看引用來源
大家仲記唔記得早排咪有個師傅送床嚟我哋屋企,之後仲幫老婆切埋張床,我老婆仲同佢一齊搬野嗰陣走光俾佢𥄫o西成對波同lin嘅,我哋尋日又要搵返佢啦。

由於老婆個啊嫲身體越嚟越反覆,老婆又唔放心個廢柴3叔照顧啊嫲,所以我哋決定接啊嫲過嚟同我哋一齊住咁老婆就唔洗成日走來走去同埋長期都會有我哋睇住佢會好啲。
早排嗰個師傅送過嚟張床都冇人瞓過可以俾啊嫲瞓,但係張床褥太軟,啊嫲瞓慣硬床褥同埋俾老人家瞓始 ...
哭求原圖🙏🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
原圖🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-9 07:39 PM 發表 查看引用來源
大家仲記唔記得早排咪有個師傅送床嚟我哋屋企,之後仲幫老婆切埋張床,我老婆仲同佢一齊搬野嗰陣走光俾佢𥄫o西成對波同lin嘅,我哋尋日又要搵返佢啦。

由於老婆個啊嫲身體越嚟越反覆,老婆又唔放心個廢柴3叔照顧啊嫲,所以我哋決定接啊嫲過嚟同我哋一齊住咁老婆就唔洗成日走來走去同埋長期都會有我哋睇住佢會好啲。
早排嗰個師傅送過嚟張床都冇人瞓過可以俾啊嫲瞓,但係張床褥太軟,啊嫲瞓慣硬床褥同埋俾老人家瞓始 ...
咁玩法,邊有男人頂得住,師兄,再求原圖,萬二分感謝謝🙏🙇🙇🙇

師兄...求原圖

阿嫂當時有冇著褲架?

引用:
原帖由 六索 於 2019-9-12 01:03 AM 發表 查看引用來源
阿嫂當時有冇著褲架?
佢著緊睡裙

C兄,可唔可以要原圖,睇佐你好耐啦,thx

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-12 01:04 AM 發表 查看引用來源

佢著緊睡裙
凸出個lin,仲要無著底褲,個師傅點解會忍到嘅😏
師兄可以比原圖我嗎🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆