上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

真係隨時俾人老強...
但真係好刺激...
我都好想幫你屋企搬野...

謝謝分享你的有趣經驗

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-9 07:39 PM 發表 查看引用來源
大家仲記唔記得早排咪有個師傅送床嚟我哋屋企,之後仲幫老婆切埋張床,我老婆仲同佢一齊搬野嗰陣走光俾佢𥄫o西成對波同lin嘅,我哋尋日又要搵返佢啦。

由於老婆個啊嫲身體越嚟越反覆,老婆又唔放心個廢柴3叔照顧啊嫲,所以我哋決定接啊嫲過嚟同我哋一齊住咁老婆就唔洗成日走來走去同埋長期都會有我哋睇住佢會好啲。
早排嗰個師傅送過嚟張床都冇人瞓過可以俾啊嫲瞓,但係張床褥太軟,啊嫲瞓慣硬床褥同埋俾老人家瞓始 ...
師兄求原圖

:smile_13:師兄,跪求原圖:smile_13:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-9 07:39 PM 發表 查看引用來源
大家仲記唔記得早排咪有個師傅送床嚟我哋屋企,之後仲幫老婆切埋張床,我老婆仲同佢一齊搬野嗰陣走光俾佢𥄫o西成對波同lin嘅,我哋尋日又要搵返佢啦。

由於老婆個啊嫲身體越嚟越反覆,老婆又唔放心個廢柴3叔照顧啊嫲,所以我哋決定接啊嫲過嚟同我哋一齊住咁老婆就唔洗成日走來走去同埋長期都會有我哋睇住佢會好啲。
早排嗰個師傅送過嚟張床都冇人瞓過可以俾啊嫲瞓,但係張床褥太軟,啊嫲瞓慣硬床褥同埋俾老人家瞓始 ...
好似連底褲都冇著喎師兄!

引用:
原帖由 iron2332004 於 2019-9-12 10:23 PM 發表 查看引用來源

好似連底褲都冇著喎師兄!
應該有著嘅,冇聽佢提過喎,幼帶T條裙遮住咗啫我估

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-12 23:23 發表 查看引用來源

師傅,之前d原圖好想要

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-12 11:23 PM 發表 查看引用來源

但第二張條裙已經去到肚臍😁

師兄,你唔ob師傅真係忍唔住,上左你老婆嗎?

師兄,求原圖,pls

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆