上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.5k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-5 11:32 AM 發表 查看引用來源

係女仔唔想用,唔係男仔。
我地都想另一半開心....自己又覺得唔用親密和舒服好多。
我都係想下....
咁惟有要M後試一試喇,唔係就危險。

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-5 11:32 發表 查看引用來源

係女仔唔想用,唔係男仔。
我地都想另一半開心....自己又覺得唔用親密和舒服好多。
我都係想下....
早晨啊!!!公主.....我個意思係,如果做就唔好只計安全期,呢d係虛數,要計就計實數,如果真係有咗.....咁咁咁咁咁....然後又咁咁咁咁咁.......可能意思同語氣表達得唔好sorry....無百分百安全....所以我會諗埋呢d問題,最後嗰幾句,係想俾d成日貪一時之快又唔想負責任嘅人睇....因為世事無絕對嘅對與錯,但我話人係唔需要對號入座....

Thank you for sharing

支持支持.....

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2010-4-5 11:42 AM 發表 查看引用來源

咁惟有要M後試一試喇,唔係就危險。
因爲我既周期係3x日,所以我好容易掌握幾時來m。好似M前ml感覺安全d
不過計安全期,HB唔信,點都會用condom
上次係知道m來了少少,先肯唔用

再同公主請安先...食飯未...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-5 11:42 AM 發表 查看引用來源
早晨啊!!!公主.....我個意思係,如果做就唔好只計安全期,呢d係虛數,要計就計實數,如果真係有咗.....咁咁咁咁咁....然後又咁咁咁咁咁.......可能意思同語氣表達得唔好sorry....無百分百安全....所以我會諗埋呢d問 ...
如果我同HB有左會點呢,唔知道HB會點呢....
如果HB同我結婚,我地都養得起bb
如果我單親,我辛苦d都養得到,不過我估我唔會做單親媽咪
所以我考慮吃藥...
:smile_13:

引用:
原帖由 潮吹之手 於 2010-4-5 02:28 PM 發表 查看引用來源
thanks for your support

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-5 20:07 發表 查看引用來源

如果我同HB有左會點呢,唔知道HB會點呢....
如果HB同我結婚,我地都養得起bb
如果我單親,我辛苦d都養得到,不過我估我唔會做單親媽咪
所以我考慮吃藥...
:smile_13:
妳哋有無plan個呢個問題...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆