上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
471  253.2k

兩個都好似性愛機器.佩服

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-30 00:43 發表 查看引用來源
個晚十点上到去。外賣麥記,一邊食已一邊車。
食完,快速冲完凉入房。佢一早好識做,已開定暖爐。
大家冇傾過,巳上床狂車。我一路向下啜,未啜的,佢已嗯嗯聲,一手捉我條半硬嘅J入洞。
M: 一下一下來。呀!
一路插一路車,互車到两 ...
師兄好文~~~~
女方好似已沉沉地,呢樣要好小心呢.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-2-5 12:24 發表 查看引用來源

師兄好文~~~~
女方好似已沉沉地,呢樣要好小心呢.
thank you

我睇到硬晒, 有冇女仕幫下我?

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2020-2-8 08:05 發表 查看引用來源
我睇到硬晒, 有冇女仕幫下我?
你可以搵佢

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-31 13:42 發表 查看引用來源
呢層我冇乜去諗。
師兄呢段時間應該可以沉澱一下呢段關係,不過又想知有乜 update

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-1 23:41 發表 查看引用來源
https://ibb.co/Kxs5Hpv佢上半身。

我今年44係個人夫。佢叫Miffy 38.  5呎六,少肥。
其實我只係見過佢一次,上星期佢無端端打俾我,話過廁所升盤壞咗跟住佢去水電舖問開價2000蚊。佢叫我幫手整可唔可以收平啲。因為一年 ...
離婚人妻唔係好肥

你講左耐,好像你無講奶下佢下面果d

引用:
原帖由 散工 於 2020-2-13 18:40 發表 查看引用來源
你講左耐,好像你無講奶下佢下面果d
我從未試過。

你哋做得咁精彩!!師兄無描述得咁仔細!!
底我哋每日等追看你們最新嘅消息!!👍👍👍👍
引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-30 00:43 發表 查看引用來源
個晚十点上到去。外賣麥記,一邊食已一邊車。
食完,快速冲完凉入房。佢一早好識做,已開定暖爐。
大家冇傾過,巳上床狂車。我一路向下啜,未啜的,佢已嗯嗯聲,一手捉我條半硬嘅J入洞。
M: 一下一下來。呀!
一路插一路車,互車到两 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆