上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.7k

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-27 02:59 PM 發表
我都覺得因為呢個原因, 呢場馬抵玩.
不過...... 3號響呢個ASSUMPTION 之下已經係*正路*馬..... 我都鐘意, 我估個個
正路臨場買馬都會鐘意. 所以如果無乜飛反而驚? :096:

快達得唔得呢?
快達要搏佢,我唔識睇呢隻馬...臨場唔錯..如果肯跟前可能會近..

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 02:56 PM 發表

1號 3歲馬要負133磅仲要變化地,危dd喎..
係呀...2號行圈有點兒急啦行到...太耐啦...:023:

1號隻馬仲係靚...但係上次食飽左今次點都唔會買多...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-27 03:06 PM 發表

係呀...2號行圈有點兒急啦行到...太耐啦...:023:

1號隻馬仲係靚...但係上次食飽左今次點都唔會買多...:096:
計馬就1號最高,但臨場咁多變數,又大熱門買小隻算...:026:  2號係急左,好似有d燥..:028:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 03:07 PM 發表

計馬就1號最高,但臨場咁多變數,又大熱門買小隻算...:026:  2號係急左,好似有d燥..:028:
其實頭先我一直都諗緊...你加左15分鐘...就應該俾d馬行番入去先...而家行左成半粒鐘...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-27 03:09 PM 發表

其實頭先我一直都諗緊...你加左15分鐘...就應該俾d馬行番入去先...而家行左成半粒鐘...
如果一隻馬唔成熟,又或者唔夠狀態,行太耐可能會現形...:122:

行慶晒d馬會點架 :023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 03:11 PM 發表

如果一隻馬唔成熟,又或者唔夠狀態,行太耐可能會現形...:122:
所以其實醒目既真係拉番入去抖抖先...反正明知未有耐跑得...:096:

你地d帖好快 , 我打得慢又好多字碼唔識拆 , 真係跟唔上 , 不過我會努力

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 03:11 PM 發表
行慶晒d馬會點架 :023:
d馬行得耐會有d愈行愈燥,唔夠狀態既就可能流好多汗,總g出現咁情況既馬多數冇影..:030:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 03:15 PM 發表
你地d帖好快 , 我打得慢又好多字碼唔識拆 , 真係跟唔上 , 不過我會努力
慢慢黎啦,我打字都係打得多先有番d速度...:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆