上一頁下一頁
發新話題

情陷花街獨自愁,夢迴三更還念嬌 (大結局)

收藏  |  訂閱
294  27.3k

回復 #280 ohnavi 的帖子

唔係。。。。

上星期六晚,佢陪到我4-5點到,突然話要走。

我拉住佢唔俾佢走之後,同佢傾左陣計,但係佢個電話就係咁俾人轟。

我諗應該係水魚2號搵佢。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-5-10 12:34 PM 發表
唔係。。。。

我拉住佢唔俾佢走之後,同佢傾左陣計,但係佢個電話就係咁俾人轟。

始終 ..... 佢要佢既搵食,你有你既前程,再見亦是朋友,係咪??

回復 #282 ER20 的帖子

個幾月黎,佢都無問我要過咩錢,搞到我都唔知佢到底想點。

我係花街識佢,就應該有晒心理準備有水魚N號既出現,所以其實我都無話介唔介意。

只不過係佢個晚咁夜都仲話要走,有少少HARD FEELING姐。

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-5-10 01:39 PM 發表
個幾月黎,佢都無問我要過咩錢,搞到我都唔知佢到底想點。

我係花街識佢,就應該有晒心理準備有水魚N號既出現,所以其實我都無話介唔介意。

只不過係佢個晚咁夜都仲話要走,有少少HARD FEELING姐。
吾係你、就係佢,遲早既事啫,你係咪  聽日  出省城??

今日 留港?? :smile_06:

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-5-10 12:34 PM 發表
唔係。。。。

紿中佢出黎搵食.. ~. 呢個水魚一定對佢好重要, 唔係都唔會咁鬼夜走人.. ~.

引用:
唔係。。。。

4-5點果D時間都要走,似乎呢個水魚2號既位置都吾低喎,
唉,3兄,真係無辦法架啦,要留住D甘高質既比自己,無論系邊度都吾係容易既事。
不如…再見亦是朋友~

引用:
原帖由 BNR32V2 於 2006-5-9 10:17 PM 發表
係佢俾返3K我個一刻,我真係以為有童話故事發生在我身上。

原來。。。只不過係暴風雨既前夕。
俾返3k件事完全非童話........
只係你無講細節出來

當晚我同f君都買玉妃同你一定會有不愉快事發生。
只係無人做莊 -.-

唔, 其實三兄去廣周可能對.. 玉妃係一個. testing..

唔見一排, 睇下她重會唔會keep 住聯絡..

引用:
原帖由 藍浪 於 2006-5-10 01:51 PM 發表

俾返3k件事完全非童話........
只係你無講細節出來
厚黑學??

引用:
原帖由 ER20 於 2006-5-10 02:10 PM 發表

厚黑學??
非邪~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆