上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
364  239.9k

Wow冰凍野戰

引用:
原帖由 92353876 於 2013-12-1 02:11 PM 發表 查看引用來源
Wow冰凍野戰

都真喺幾凍,接近零度

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-1 11:30 AM 發表 查看引用來源
天未光,負責人就叫我地起身出發,一行人騎住馬繼續上山,行咗個半鐘左右,嚟到山上一個小平原,我地安置好啲馬後,個個搵定個靚位睇日出同影相。

睇完日出之後,我地繼續山過山,行到黃昏,一 ...
呢D騎馬上山情景,總係讓我諗起斷背山⋯⋯ :smile_44:

天然冰火
但就係咁病咗

能夠譲兩美女如此迷倒,相信樓主具備相當條件。

引用:
原帖由 mrtimely 於 2013-12-1 03:20 PM 發表 查看引用來源
能夠譲兩美女如此迷倒,相信樓主具備相當條件。

後生時就可以,宜家就……

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-1 03:16 PM 發表 查看引用來源
天然冰火
但就係咁病咗
原來用冷手套 chok,喺另有一番情趣

第五回

第二個半年學期又開始,嚟緊半年要追學分,所以比第一個半年較忙。而我地三個搞埋一齊嘅時間就少咗好多,就算cherry同住都好少搞嘢。

某一晚,cherry唔舒服要留喺屋企休息,而我就自己一個留喺圖書館搵資料,到咗夜晚七點幾,正想出去食飯嘅時候,就遇番上次去騎馬時其中一個香港嚟嘅女仔 Mandy,雖然唔喺咁熟,但最終我地一齊去食飯。佢大我一年,高高瘦瘦,但上圍都有肉地。我地去咗KFC 食嘢,一路食一路傾留上次騎馬嘅嘢,後尾佢問我cherry喺咪我條女,我當然話唔喺啦。食完飯後,佢話要趕車返屋企,我話唔駛急啦,我車佢返去。佢屋企離開 campus 如果坐巴士要四十五分鐘車程,仲要轉車添。送佢返到去,佢喺住果啲三層高 apartment,仲同另一個 roommate 住,咁啱佢去咗唐人街唱K,冇咁早返。佢請我上去坐,我一心以為女仔地方會好整齊,點知入到去,其實都幾亂,佢話佢同屋比較冇手尾。見到啦,爸爸底褲亂咁放,佢好唔好意思咁請我入去佢房坐。咦,佢間房整齊好多,我地傾咗好多嘢,原來佢喺香港本來讀預科,準備入香港嘅大學,但因一次上男友屋企見到同第二條女搞緊,佢把心一橫,同條仔分手,之後就決定過嚟澳洲讀書。

呢個時候,見佢講到眼濕濕,我就講其他嘢分散佢注意,記得梁家輝當年喺黑玫瑰唱過一隻歌氹毛毛食飯,咁我就唱番呢隻歌嚟氹佢,「un koo koo~」。佢聽完後,眼濕濕咁笑咗出嚟。見個鐘十點幾,我差唔多要走,佢突然拉住我,問我可唔可以陪多佢一陣,咁我就二話不說,留喺度繼續陪佢。我地坐咗喺佢房嘅地下,佢聽緊我講嘢時,突然挨咗埋嚟,原來佢攰到瞓著咗。之後我想拍醒佢時,佢又攬到我隻手好實,叫我唔好郁。我心諗緊喺唔郁啦,攬到咗實,佢一隻燈已經壓住我隻手。但喺長此落去,我隻手會麻痺喎,咁我就抱起佢上床,當落到床一刻,佢曚曚地張開眼望住我,跟住仲攬實我條頸錫我。

比佢嘅迷暈鎖鎖住,我只好順住去車佢啦。

之後點?請繼續收睇啦!

期待,快d去馬

引用:
原帖由 92353876 於 2013-12-1 06:51 PM 發表 查看引用來源
期待,快d去馬

去咗馬就大件事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆