上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
1.6k  297.8k

引用:
原帖由 Newhorn 於 12/6/2018 03:35 PM 發表 查看引用來源
咸魚價錢,魚翅享受,超值!
形容貼切,水準直逼燈神。

引用:
原帖由 Ironman8 於 13/6/2018 10:45 PM 發表 查看引用來源

其實佢比到當日空檔時間你算唔話得,好多時約下一日都一早約滿🤣😂😅
即興多數唔得,我好幾次都係一日前約,次次都冇問題。

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-6-14 12:26 PM 發表 查看引用來源

紐兄誰是燈神呀?

引用:
原帖由 Ironman8 於 14/6/2018 03:14 PM 發表 查看引用來源

紐兄誰是燈神呀?
世界盃開鑼,燈神你都唔識?

以蔗渣嘅價錢,打出燒鵝髀嘅味道。
十二碼有兩個可能性:一係入,一係唔入。
加利仔有三個缺點:冇速度、跑得慢同埋唔夠快。

名句不能盡錄,上網打燈神或者黃興桂睇下。

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-6-14 03:38 PM 發表 查看引用來源

世界盃開鑼,燈神你都唔識?

以蔗渣嘅價錢,打出燒鵝髀嘅味道。
十二碼有兩個可能性:一係入,一係唔入。
加利仔有三個缺點:冇速度、跑得慢同埋唔夠快。

名句不能盡錄,上網打燈神或者黃興桂睇下。 ...
明白,謝謝紐兄!

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-6-14 12:26 PM 發表 查看引用來源

纽文兄 所以我之前都話呢件童裝衫係鐵膽啦

引用:
原帖由 kfc9902 於 14/6/2018 07:34 PM 發表 查看引用來源

纽文兄 所以我之前都話呢件童裝衫係鐵膽啦
同意,係近期佳選!

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-6-14 10:53 PM 發表 查看引用來源

同意,係近期佳選!
紐文兄 我末去過香港揼骨 請問形式上係乾揼定推油
謝分享

引用:
原帖由 雲耳雪耳 於 2018-6-15 11:09 AM 發表 查看引用來源

紐文兄 我末去過香港揼骨 請問形式上係乾揼定推油
謝分享
奉勸未去過就唔好去喇,
上左成癮就好大穫.

:smile_27:

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-13 01:07 AM 發表 查看引用來源
今日同大家講嘅係一個以老牌童裝品牌做名嘅樓上骨技師,呢個品牌喺旺角彌敦道同亞皆老街交界重有棟同名大廈,不過檔嘢當然唔係喺呢度,係喺上海街間剛剛改名冇耐嘅洒店後面、老牌線衫門市店隔籬兩個樓梯口,樓下有間粥麵舖。

檔嘢叫乜名唔記得,浄係記得喺大廈樓梯行一層,上到去一梯兩伙,左邊係一間餐廳或者酒樓嘅員工休息室之類,右邊先至係。

嚟過兩次,上星期六同今個星期六。先講地方,似係一個單位劏出嚟嘅一 ...
首先謝過紐文兄的推介,今早終於有時間去試試。
地方整潔,水力夠。一來先來個紅蘿蔔粟米牛蒡湯,味道唔錯。
PART 1 用心,夠力,到位。
PART 2真係好温柔,完全唔急,慢慢來,完全配合順得人,最後順暢升空。
4舊真心超值,返食指數高。
如果同檸蜜比較,佢係比較靜態,温柔; 另一就健談,好玩,各有長處。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆