上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
900  333.1k

姐姐

引用:
原帖由 ackwicl 於 2019-3-12 09:13 AM 發表 查看引用來源
她們常sell根骶按摩,如何做? 需要祼下身? 有接觸性器,袋, 疍疍, 及J嗎?
對 不過本人就感覺過程有d痛,可能本人身體狀況不佳!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-3-13 12:59 AM 發表 查看引用來源

無可能一齊上,兩個完全唔同手法,一個專做痛症治療,基本上係無默按摩,大部份時間係做(脊椎矯正chiropractic),另一個主攻傳統中式加根骶按摩!
我又不覺得佢哋手法好唔同,不過係一個柔啲,另一個硬些少,所以我先至有雙飛呢個想法

引用:
原帖由 呂布小子 於 2019-3-13 05:48 PM 發表 查看引用來源

我又不覺得佢哋手法好唔同,不過係一個柔啲,另一個硬些少,所以我先至有雙飛呢個想法
其實你講果個細妺,會唔會同我地講緊果個唔一樣架?......定係你講緊第二個場!
兩個點會手法同一樣,直情360度唔同,唔係一個剛一個地柔之分,係完全唔同範疇。
同埋你明明咩叫脊椎矯正chiropractic?.....可以google一下,Youtube好多片睇。
脊椎矯正chiropractic唔係做按摩架!

哦,呢度。

唔使問啦,有㗎。

唔只添。

自己試探吓啦。

引用:
原帖由 呂布小子 於 2019-3-12 06:40 PM 發表 查看引用來源
上星期五終於約到阿妹,試過之後覺得兩姊妹真係各有千秋
或者第日可以考慮一次做家姐一次做細妹
另外想問下有冇師兄試過兩個一齊上:smile_41: ...
我試過兩個一齊按,因佢地 booking 比較亂,我要做兩個鐘,但亞妹唔記得撞左下一位有兩個人同時間做,又咁啱家姐有45分鐘空檔,佢地提議我雙飛,一個做上身,一個做腳。

引用:
原帖由 3698899 於 2019-3-14 02:52 AM 發表 查看引用來源
大大們你們好,我叫tony,苦命上班族,日常生活蠻單調無趣的,偶爾也會有生理需求~幾年前有在板上出沒,跑過半店、約過個工~ 後來交女友後就潛水了~以前有品嚐過西門泰洗薔葳,鶯歌可愛,農安街美術老師,經歷不多...小弟最近常常出勞力工作身心疲累, 有緣認識一個茶姐, 能讓正妹替小弟充充電,讓小弟有動力, 祝繼續吃魚喝茶萬年萬年萬萬年!!!感激不盡~~祝大大年年有茶喝,越喝越好!!! 為了表示誠意小弟 ...
賣廣告都衰L格過人,長夾噚,下次精簡D啦7碌!

樓主遇到好野,向大家分享
感激!!有機會都想去試試

在此先多謝紐文兄介紹
小弟喜歡70正30邪之人
經過今天給家姐按後, 已變成80/20之比了
首先, 她說我的背太平, 要多點望天, 使得背脊彎曲, 她指出背部太平坦會使內臟受損, 對她的理論一笑至知, 但真係堅正骨
家姐很健談, 但我也不能跟她聊天, 因為實在太痛/瘀, 出不到聲音
按緊時聽到妹妹有客到, 睇佢地schedule都幾忙

多謝紐文兄指引,本來新年前已有資料,但公事煩忙,到今日才有機會一試。到步細妹已開定門,笑臉迎入,看她身穿白袍似中醫師,換上紙底上床,卻不立刻按摩,先在我後背量度一番,接著說出我身體骨格上的毛病,再說出我平時的不良習慣,準確無誤,就知她有料到!Part 1 按摩如其他ching所說不重複,之後她推薦根底,ching們也有推介,好就試埋,過程不痛很舒服,但插c眼時有去大便的感覺忍得很辛苦,如有Part 2就完美了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆