上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  55.1k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-18 12:48 發表 查看引用來源

當然記得
那女生實在美得小仙女一樣

既然說趣事為什麼不描述一下? 我也是只知道有她的存在 什麼醉酒鬧事怎麼沒聽妳提起過?
可憐的k姐,妳被那美如仙女的蛇姐欺騙了。
不過,咁溫柔的k姐,我都想揸揸.....

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-18 12:49 發表 查看引用來源
咁你之前有冇試過同女仔?😉
有。
除咗主人外都係 ff ,fff

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-18 12:19 發表 查看引用來源

我咁膚淺o既人對外表好睇o既o野自然都有興趣
蛇姐,妳話連女仔對k姐都流口水。
現在看來,蛇姐都令我流哂口水。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-18 12:48 發表 查看引用來源

當然記得
那女生實在美得小仙女一樣

既然說趣事為什麼不描述一下? 我也是只知道有她的存在 什麼醉酒鬧事怎麼沒聽妳提起過?
咪就係飲酒囉.. 果陣差唔多晚晚冇o野做就飲...
都係一杯啫, 我唔係日日要劈果種人
只係好偶然咁一日吹水吹得投入, 一杯接一杯, 都係講d 男女關係o既o野,
都有d 性愛技巧分享咁啦
個鬼妹玩腳交玩得出神入化, 初時我唔信, 乾爭爭邊會舒服o架
佢真係示範俾我睇, 腳交姿勢咁chok 我隻手, 感覺真係幾得意, 佢對腳超軟超滑

順帶八卦分享: 據佢本人引述佢同佢個鬼仔男友, 面對面咁坐可以完全唔用手掂淨係用兩隻腳幫人出
佢會出完之後自己啜返自己腳趾咁話喎
俾佢玩完我隻手之後我選擇相信佢

又飲得有d 大, 你抽下我水我抽下你水咁, 佢問我有冇聽過australian kiss (佢係澳洲人), 我話冇,
佢哄埋o黎同我嘴, 嘴完一輪 hehe sorry 呢個係french kiss (伸脷o既接吻), 以下呢個先係australian...
原來就係奶西囉, 不過同french一樣伸埋脷入去, 點解叫australian 因為一個北一個南半球
初頭以為條友老作點知後來上網check過係真o既

就係咁啦, ff o既打車輪+玩手+玩腳趾+口交

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-18 12:52 發表 查看引用來源
咁揸落去觴感如何?😉
真係幾好手感 雖然隔住衫但係薄bra, 差d 想伸埋手入去摷
衰在有個男人在場, 為免意外走光所以冇咁做
如果唔係人地就真嬲o架啦

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-18 12:59 發表 查看引用來源

哎呀!
一定係在蛇哥哥、蛇姐淫威下被揸啦!
可憐的k姐。
蛇哥係個賤人, 但呢鋪真係唔關佢事, 純粹係我本人手多多

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-18 14:42 發表 查看引用來源

k姐有冇揸返妳,或
向妳扭扭屁股,單單眼....
😀

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-18 14:42 發表 查看引用來源

蛇哥哥係賤人,係旁邊矇矇眼,笑咪咪咁......?

回覆 1# 蛇貴妃 的帖子

呢個題目好正,  可以吸到高人留下不少精.......彩文字

回覆 284# 蛇貴妃 的帖子

娘娘,請問「鬼妹」是否即係傳說中嘅溝妹?好索嗰位?

小弟翻查《狗公百科全書1979年版(合訂本)》,發現有一項「接吻四式」,原文註解copy and paste如下:

• American kiss: 普通茄輪
  • French kiss: 脷疊脷茄輪
  • Aussie kiss:French kiss嘅顛倒(down under)版本。女人口交,脷攝入去作地氈式深層清潔!痴漢第二至愛。
  • Kiwi kiss:Aussie kiss嘅「鄰近地帶」版本。即係錫屁屁。痴漢至愛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆