上一頁下一頁
發新話題

給主人的生日禮物-深喉(更新part 2 在p.10)

收藏  |  訂閱
304  33.3k

回覆 271# little_princess 的帖子

紫色好sexy架😍😍😍

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2021-12-15 05:53 發表 查看引用來源

T-back 好蝦人著,唔 fit會成日移位,𠝹住𠝹住。
我都唔習慣主要係滿足他
難得他無話我著得唔好睇

係架,屎忽太大又或者無肉,著T會唔好睇。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-15 07:39 發表 查看引用來源
我都唔習慣主要係滿足他
難得他無話我著得唔好睇

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-15 08:14 發表 查看引用來源
係架,屎忽太大又或者無肉,著T會唔好睇。

著情趣衫主人有嫌棄話我carry 唔到
所以我以後唔會買

T back 就無講。
無彈我就當ok

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-15 19:15 發表 查看引用來源

著情趣衫主人有嫌棄話我carry 唔到
所以我以後唔會買

T back 就無講。
無彈我就當ok
哈哈哈哈哈哈⋯⋯是但啦。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2021-12-15 19:19 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈⋯⋯是但啦。
你應該鍾意我著紫色肚兜窩😛

呵呵呵唔好意思, 晒命都要o架啦 我呢個主人/ 以前o既男朋友/ 而家o既老公/ 一輩子o既死黨好兄弟兼愛人
雖然話佢係主我係奴, 但佢都會有服侍我o既時候
俾佢打只係前戲, 到搞o野之前佢都會鍚勻我全身
係, 係搞o野佢先會鍚 平時打打車輪我都要叩頭謝恩咁滯...
錫鮑鮑啜腳趾乜都齊, 後面佢都有舔過, 雖然唔多, 要真係好慾火焚身佢先會
不過我可能明白公主意思, 佢痾完尿我都唔介意同佢含, 最高紀錄係一次出國旅行,
下晝出發o既, 大半日冇沖涼再加十幾個鐘頭飛機到步之後即刻出去玩, 焗o左三十幾個鐘都係咁啜落去,
但我就好介意自己未洗乾淨就俾人奶, 一定唔會主動咁做囉
除非佢用主人身份命令我mark大對脾
不過舔腳我又ok喎 除o左鞋就塞埋去俾人個場面好誘惑 同埋主要係呢樣我敢 100000%肯定佢一定中意

btw, 一齊o左咁多年, 老公仔都仲好似初相識o岩o岩開始搞o野咁,
每一次都咁充滿迷戀地去奶我對臭腳, 呢樣我真係超感動

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-16 02:08 發表 查看引用來源

你應該鍾意我著紫色肚兜窩😛
我係鍾意睇肚兜,但唔係睇你著肚兜囉。要好好保護你啊。

回覆 286# little_princess 的帖子

紫色好正wor😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-16 06:35 發表 查看引用來源
呵呵呵唔好意思, 晒命都要o架啦 我呢個主人/ 以前o既男朋友/ 而家o既老公/ 一輩子o既死黨好兄弟兼愛人
雖然話佢係主我係奴, 但佢都會有服侍我o既時候
俾佢打只係前戲, 到搞o野之前佢都會鍚勻我全身
係,  ...
難得搵到個咁啱嘅,扺你曬命!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆