上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-11 03:22 PM 發表 查看引用來源
出咗關於老婆坐住同事車走光露lin之後收到好多師兄話佢哋對我老婆嗰日個bra好有興趣,想知咩牌子同想睇真啲老婆個bra。

可惜老婆之後落嚟嗰幾日都戴唔同嘅bra,係到尋晚我終於忍無可忍話老婆嗰日喺㗎車到露lin個情境真係好正,我日日都諗住個情境,𠱁佢戴返嗰日個bra嚟俾我屌。
老婆臨開波之前真係戴返當日同一個bra俾我睇,我見到真係即刻扯旗。

兄弟呢個維密嘅白色bra,薄pad得嚟帶 ...
啊嫂身材真係好正,條腰仲要咁好,好耐無睇到啊嫂對腳啦:'):'):'):')

週末留喺屋企老婆話煮返幾味俾我同啊嫲食,佢3三叔當然例牌上嚟黐餐。老婆尋日衣著密實,簡單tshirt仲要牛仔褲。

雖然老婆著得咁密實但係對波都係咁有睇頭,見到佢對波咁玲瓏浮凸真係忍唔住同老婆講話佢3叔睇就乜都睇過o西啦,但係好似未同過老婆有任何身體接觸,未俾佢抽過水。既然老婆咁嘅衣著橫掂都冇得露㗎啦,但係勝在件tshirt夠窄,完全特顯o西老婆身體同對波嘅線條美,咁擇日不如撞日啦,不如就當晚試下俾3叔抽下水咯。。。

但係可惜老婆只係狠狠咁回應咗我一句:
“黐線 無端端點俾佢抽水?捉住佢隻手嚟揸我好唔好?我煮緊飯好忙唔好阻住我啦”

冇計啦,我唯有死狗行開諗住就咁過一個沉悶嘅一晚囉。

食飯嗰陣我同老婆開咗支酒飲,但係因為老婆尋晚煮咗好多好餸,奇特3叔尋晚又特別多野講所以餐飯食咗好耐,啲酒開完一支又一支,最後我,老婆同3叔3個人清咗4支酒。到到食完飯大家執檯嗰陣老婆話3叔好俾臉清0西佢煮嘅野。至從老婆當初喺啊嫲到住,到宜家3叔成日上嚟黐飲黐食,大家感情明顯係close咗嘅。

我同3叔繼續執檯,老婆話想同啊嫲影相玩selfie。影完之後3叔扮o西野話唔開心老婆淨係識搵啊嫲影唔同佢影。

之後老婆聽到之後就叫佢唔煩 同你影囉
之後一野黐埋3叔背脊,同佢影咗兩張自拍。。

我本來執緊檯,但睇到老婆對波壓住喺3叔背脊嘅時候我成舊化石咁睇到呆咗。
之後過咗冇耐收到老婆whatsapp。。

老婆:

頭先做味成個人呆咗呀?你唔係想見到咁㗎咩?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-21 06:46 AM 發表 查看引用來源
週末留喺屋企老婆話煮返幾味俾我同啊嫲食,佢3三叔當然例牌上嚟黐餐。老婆尋日衣著密實,簡單tshirt仲要牛仔褲。

雖然老婆著得咁密實但係對波都係咁有睇頭,見到佢對波咁玲瓏浮凸真係忍唔住同老婆講話佢3叔睇就乜都睇過o西啦,但係好似未同過老婆 ...
求師兄無私,你老婆真係好正⋯⋯

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-21 06:46 AM 發表 查看引用來源

雖然老婆著得咁密實但係對波都係咁有睇頭,見到佢對波咁玲瓏浮凸真係忍唔住同老婆講話佢3叔睇就乜都睇過o西啦,但係好似未同過老婆 ...
食到實一實,佢背脊有無凹?

引用:

Ching 求之前亞嫂原圖,萬分感激

做咩唔玩埋真空飛釘啊,我都想阿嫂請食波餅

引用:

:smile_13:  雖然無得露,但咁Q凸就更加惹人暇想,但要頂實個背脊;有冇見三叔個褲浪係咪拱起咗呢﹗  :smile_30:

師兄,要原圖,Plz………

師兄,剁🥩果張最正!👍

我都試過叫條女露出,好剌激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆