版主有關近日一些不對本版主題的文章

收藏  |  訂閱
35  3.3k

版主好野!!真係吾好俾班膠仔當你冇到呀!!

支持版主 !   你是我們的驕傲 !  為我們偉大的jeff版主說聲謝謝 !   邪不能勝正 !

支持版主打擊呢d無聊人:smile_38:
版主:smile_o12:

主持版主,d膠人真系無聊.

引用:
原帖由 jeffcoke 於 2010-1-27 11:04 AM 發表

用cti咩, 是不是100mb? 快嗎?:smile_o15:
原來系個位ching"博吊"........

會痴底嗎.....

引用:
原帖由 jeffcoke 於 2010-1-27 10:56 AM 發表 查看引用來源

你咪分左囉, 又問
58.176.xxx.238
你好,由于网络运营商给你分配的IP地址每次都不一样,所以并不属于侵犯隐私。

引用:
原帖由 深圳大巴 於 2010-1-28 11:45 PM 發表 查看引用來源

原來系個位ching"博吊"........

會痴底嗎.....
咁你呢????:smile_41:

引用:
原帖由 新金記 於 2010-1-29 12:35 PM 發表 查看引用來源

咁你呢????:smile_41:
咪係一撚樣   

企話企有d 嬲嬲地:smile_o14: :smile_o14:

引用:
1. 本版有舉報專用貼, 可以回貼舉報你不用
2. 每一個貼本身有"報告"一功能你不用
3. 講左不可以用粗口, 你用來罵我

成全你! :smile_o09::smile_o09:

在此警告一眾會員:
本版版主們一天可以禁言30-40會員, 對於違規者從不心軟
會員有不明白可以發pm, 亦可以好言查詢
一開聲就用粗口, 我們根本就不需要這樣對立

引用:
原帖由 jeffcoke 於 2010-1-29 04:13 PM 發表 查看引用來源
企話企有d 嬲嬲地:smile_o14: :smile_o14:

我都讚成上面有位C兄講,你打字真係好風趣,終於有個似下樣嘅夜遊版主咯!!:smile_o06: :smile_o12:

前往最後回覆